Super,wspaniali specjalisci ... (1) Polecam kazdemu ta klinike ,szczegolnie osobom ,ktore sie boja isc do... aneta POLECAM (1) Trafiłam do centrum w niedzielę późnym popołudniem z problemem zęba, który... Paulina Jestem pod wrazeniem! (2) Jestem pod wrazeniem! Klinike Panstwa Kurban znalazlam poprzez oferte na... Marzena U.
Leczenie pod mikroskopem (1) Leczyłem ząbka (górna trójka) kanałowo. Usługa bardzo profesjonalna z uzyciem... A. Polecam dr Martę Sykut (1) Dziś byłem na wizycie u dr Marty Sykut i polecam wszystkim rodzicom z... Marcin Błędne informacje (1) Miałam wykupiony kupon na jednym z portali. Gdy zadzwoniłam zapytać o cennik... anonim Serdecznie polecam usługi dr z Miladentu. (1) Z całą pewnością stwierdzam, że lekarze pracujący w Miladent przy ul.... Ania TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!! (6) Kupon Groupon - umówiłam się na scaling, piaskowanie i fluoryzację. Cały... m Polecam:) (1) Trafiłam do pana dr Marka Markiewicza ze złamanym zębem(korzeniem) i niestety... Magda PROFESJONALIZM I SYMPATIA (1) Całą Rodziną leczymy się u Pani Doktor Miłobędzkiej już wiele, wiele lat.... Maria .... (3) w ostatnim czasie skorzystałam z zabiegu wybielania zebów na kupon groupona... magda Aleksandra - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem.Korzystałam z usług Pana Tomka, jeszcze przed... Aleksandra marlox - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ten gabinet ( chociaż może nie bo będą duże... marlox Bez przesady (1) Nie wiem czemu wszyscy się tak pieklicie. Takie są polskie realia, płacimy... Łukasz olewajaco (2) Mialam kupon z groupona. Osoba przesunela termin.W dniu wizyty "pocalowalam... mb Strasznie drogo (1) Dużo hałasu, że takie podejscie super , że oferta atrakcyjna, że wyjątkowe... beata trauma (1) Nigdy w życiu tam nie wrócę!!!Brak jakiegokolwiek szyldu to po pierwsze,Pani... Danuta polecam (1) leczyłam w esteticdental zęby i usuwałam ósemkę i wszystko super, choć bałam... ania w Bardzo kiepsko (1) Pani Doktor jest bardzo nerwowa, do tego średnio przyjemna i niechętnie... Kasia Wszystko super :) (1) Ja również skorzystałam z Groupona i jestem naprawdę zadowolona.... Zu :)