Nie bardzo zadowolona (1) Byłam na wizycie z 3-letnią córką. Wiele czytałam o tym gabinecie i wiele... kaśka Rewelacja (1) Jeżeli ktokolwiek boi się bólu, ma przykre doświadczenia odnośnie leczenia... Artur Sz. zadowolona klientka:) - opinia (1) Kupując ofertę przez Groupon-wstawienie implantu, byłam bardzo mile... zadowolona klientka:)
Polecam, super! (1) Najpierw przeraziłem się, gdy przeczytałem zamieszczone opinie. Ale skoro już... TG EXTRA (1) Nie rozumiem osoby z poprzedniego postu. Jeśli chodzi o podejście do dzieci,... Monika Polecam (1) Polecam Panią Doktor!!!! Kasia Polecam!!!!! (1) Pełen profesjonalizm,niezwykle miła atmosfera,zero stresu podczas... norwidka Zdziwiona! Zadowolona! (1) Jestem po pierwszej wizycie z córką w tym centrum i jestem bardzo zadowolona... Kamila gabinet godny polecenia (1) Witam, gabinet znalazłam na portalu Trójmiasto.pl i po przeczytaniu... Iwcia Piotr J. - NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM! (4) Piotr C.-J. Eurodent Przymorze oraz Eurodent Morena w Gdańsku. Chciałabym... Rozgoryczona Tłuszczaki na plecach: (1) Świetnie wykonany zabieg, doskonała opieka po zabiegu (wizyty kontrolne,... Maria Haska Opinia (1) Wczoraj dr Marek Markiewicz wyrwał mi korzeń zęba,wyłuszczył mi też torbiel,... Grażyna B. Przezorny zawsze ubezpieczony (1) Sympatyczny kontakt niestety bez potwierdzenia w jakosci uslug. Z wlasnego... Robert J. Stały Klient (1) Kobieta przywiązuje się do fryzjera, ginekologa i...dentysty. "Moim dentystą"... Agnieszka Z. Rewelacja (1) Pani dr Jolanta Kulczyńska jest super specjalistą, do tego osobą bardzo miłą,... Ola Z czystym sumieniem polecam. (1) Przez ostatnie kilka tygodni leczyłem poważnie uszkodzonego zęba u dr Joanny... Dominik hcentrum (1) Korzystałam z usług kilka razy i jestem bardzo zadowolona - fachowa i... OM Medycyna estetyczna (2) Profesjonalnie , przyjaznie i sympatycznie . Wyczerpujące informacje na temat... Małgorzata Zachariasz OSZUŚCI i KŁAMCY (1) Jestem Bardzo niezadowolony w usług tych państwa. Zadzwoniłem 30.01 by... Szymon Miła atmosfera ale uważam, że zdecydowanie za drogo!!! (1) Byłam na wizycie w wiewiórce z 4-letnią córką, moja ogólna ocena-było w... Alicja