Polecam! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którym na samą myśl o wizycie u dentysty robi... Kasia Sz. masakra (1) Nnie polecam nikomu tego gabinetu. Podczas wizyty w czwartek został mi... M. Gabinet na piątkę (1) Do gabinetu trafiłam w piątkowy wieczór z bólem zęba i tylko pani doktor... Ula S.
Niesamowite podejście do dziecka (1) Byliśmy dziś z naszym malcem na pierwszej wizycie. Pani stomatolog wyszła po... Krzysiek polecam (1) Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa, przyjemny gabinet. ceny też... anna Super Klinika! (1) Profesjonalnie i komfortowo.Leczenie przeprowadzane bezboleśnie.Specjaliści... Barbara Wlodarczyk Bezboleśnie!!!!!!Profesjonalnie!!!!!!!!!! (1) Polecam panią doktor Martę Jędrzejczyk. Profesjonalnie,bezboleśnie, wizyty w... Rafał G. bosko (2) Urocze Panie Stomatolog. Polecam szczególnie szefową dr Królak. Jest... pacjent Pełen profesjonalizm!!! (1) Gorąco Polecam usługi lek. Michała Dziunko. Byłem dziś na wypełnieniu dwóch... Michał Polecam (1) Dentyste polecili mi znajomi, wiec poszedlem. Bylem steptycznie nastawiony bo... Wojtek Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam gabinet, nowoczesny wystrój i miła atmosmfera, ale... UP Ortodoncja - dowiedz się więcej (1) Nie raz zdarzyło ci się na mieście, w domu, czy w pracy... Ortodonta Polecam (1) Fachowo i konkretnie. Ceny bardzo przystępne!! Polecam adam Polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta. Polecam gabinet. Od 2 lat korzystam z... Łukasz PEŁEN PROFESJONALIZM (1) DR MAGDA PAWELCZYK-MADALIŃSKA TO OSOBA O WYSOKICH KWALIFIKACJACH , KONKRETNA... M.L Nie polecam (1) Leczyłam się ortodontycznie za granicą (aparat stały), jednak po powrocie do... Kamila Super Centrum (1) Nie wiedziałem ,że takie centrum istnieje dopóki nie szukałem na internecie.... Mateusz usuwanie kamienia i osadu (1) dzisiaj odbyła się moja wizyta w tym gabinecie. Bardzo miło mnie przywitano.... Pacjentka scaling piaskowanie i inne (1) co prawda zabieg trwał ponad 40 minut, ale miałem bardzo zapuszczone zęby,... Jacek och jest tam taki przystojny pan (2) ach...taki wysoki i męski......ale to chyba nie dentysta...poza tym dobre... cleo