och jest tam taki przystojny pan (2) ach...taki wysoki i męski......ale to chyba nie dentysta...poza tym dobre... cleo Gorąco polecam (1) Wspaniali fachowcy. Leczyłem się już w wielu gabinetach w Polsce i za granicą... Piotr Zadowolona pacjentka (1) Witam, uważam, że ten gabinet jest godny polecenia ze względu na bardzo... Natalia
Rewelacja (1) Polecam wizyty w tym gabinecie obsługa rewelacja bardzo profesjonalne... Agata Nic dodać nic ująć! (1) Jak zwykle fenomenalnie! Ta kobieta czyni cuda:) Agnieszka Gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, wielka wiedza oraz bardzo duże doświadczenie. Zachęcam... Tomek G pacjentka - opinia (1) Leczę się u Pani Doktor Dominiki od lat! Poprawiła mi wszystkie ząbki po złym... pacjentka Jak najbardziej jestem na tak! (1) Witam, wczoraj miałem usówany ząb. Przez opowieści znajomych, że to tyle... Klient ania - opinia (1) Na pierwszy rzut oka wszystko wyglada bardzo sympatycznie, pani w rejestracji... ania pacjentka - opinia (1) Trafiłam do STOMEDu za poleceniem koleżanki, która jest stałą pacjentką. I... pacjentka Zdecydowanie polecam ! (1) Byłem jednym z pierwszych pacjentów i nadal jestem.Pełen... Marcin Super (1) W zwiazku z tym, ze bardzo boje sie dentysty i juz wielu probowalo przelamac... Marta MASAKRA JAK NA PRYWATNEGO DENTYSTE (1) KUPON GRUPON. Juz od początku wiedziałem ze bedzie jakas lipa. Jak dla mnie... gib Rozczarowanie (2) Po tylu pozytywnych opiniach, myslalam ze jest to gabinet gdzie liczy sie... Marta Super lekarz (1) Pan doktor ma super podejście do dzieci! Zawsze uśmiechnięty i miły. Wszystko... Hanna znakomita opieka medyczna (1) Od kilku lat korzystam z usług Centrum Stomatologicznego i jestem bardzo... MK Dr Basir (1) Chciałabym podziękować doktorowi Basir za wspaniałe podejście , niesamowicie... M.B. GROUPON (1) Skorzystałam dziś z usług Vis Dentu w ramach Groupona i jestem b. zadowolona.... Ewa Cud (1) Pojechałam wczoraj w sobotę do tego gabinetu z trzeba zębami w stanie... Małgorzata D. wg mnie brak kompetencji - zbyt mlody personel bez doswiadczenia - odradzam (6) Zostałem skierowany do młodego stomatologa w firmie SaNdent. dziwnym trafem... Odradzam