polecam (1) Od lat chodzę do swojego lekarza stomatologa,który wysłał mnie na wyjęcie... Anna Zdecydowanie polecam lek. Elzbiete Orzechowska (1) bylam u niej na konsultacji ortodontycznej. Bardzo pozytywne wrazenie.... s Najlepszy protetyk w Trójmieście (1) Do EURODENTU trafiłam kilka lat temu z powodu przystępnych cen licówek,... Ewa
Zdecydowanie tak (1) Tak, ten gabinet polecam wszystkim.Ja byłem z dzieckiem, ale sam też się... Piotr M. - opinia (1) ja też kupiłam grupon i jestem bardzo zadowolona z jakości usług i podejscia... M. ... (5) Nikomu nie polecam tego gabinetu! Zupełnie niekompetentna stomatolog, która... Pacjentka wirek.s - opinia (1) Na targach ślubnych,nie bez zaskoczenia,spotkałem sie z panstwa... wirek.s najlepszy Stomatolog ! (1) Szczerze polecam! Super obsługa, profesjonalne podejście do pacjenta. No i... lj Ciemne plomby na NFZ (1) Skorzystałam z usług Gdańskiego centrum stomatologicznego ze względu na... a bbc - opinia (1) Polecam! Bardzo miło, bezboleśnie i solidnie. Dawno nikt nie zrobił mi tak... bbc Polecam dr Wojtowicz :) (1) Chciałabym polecic fachowego i dobrego dentystę jaką jest pani dr.Wójtowicz.... klijentka Odechciało mi się... (1) W dniu dzisiejszym zadzwoniłam do gabinetu w celu umowienia na wizytę.... Malwina pełne zaufanie (1) Bardzo fachowo i sprawnie. To już 2 raz i tym razem również bez zastrzeżeń.... amadeo Celina - opinia (1) Nie spotkałam w życiu lepszej opieki medycznej. Głównym celem jest leczenie,... Celina Naprawdę gorąco polecam (1) Naprawdę gorąco polecam bardzo miła obsługa przystępne ceny , dogodne szybkie... ola_86_22 zdecydowanie nie polecam (1) Pierwsza wizyta była ok. Jednak to co działo się później, to chyba jakieś... niezadowolony pacjent REWELACJA!!!! (1) Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM DR.D.KURBAN. JEST NAJLEPSZYM STOMATOLOGIEM NA... M.Markowska Pełen profesjonalizm (1) Dr Madalińska to wspaniała serdeczna osoba, która do pacjentów podchodzi z... Joanna Tylko dr Biegańska !! (1) Poleciła mi ją koleżanka i nie żałuję, perfrkcjonizm w każdym calu plus... Anna Polecam (1) Dr. Rymkiewicz - miła, konkretna i bardzo zaangażowana. Polecam. Ewa