dobry stomatolog (1) w pazdzierniku bylem z polecenia kolegi na leczeniu 2 zebow,jedna... pacjent Zabieg (1) Skorzyształam z piaskowania, skalingu i fluoryzacji. Muszę przyznać, że... Olga Paweł - opinia (1) Bardzo miła , sympatyczna Pani. Zabieg bezbolesny . Fachowo potrafi... Paweł
Polecam (1) Polecam wszystkim dr Sławomira Posmyka, bardzo dobry chirurg szczękowy.... Kasia Szału nie ma (1) Miałam leczone 4 zęby w tym 3 krotnie były małe niedociągnięcia, trzeba było... kocio thks again (1) bardzo dziekuje, Ms. Agnieszka is the best, se la recomiendo a todos gracias... RAMIRO GONZALES DIAZ maciek - opinia (1) spoko stomatolog a jeszcze fajniejsza pani recepjonistka ;) maciek Zdecydowanie polecam! (1) Z usług KZD korzystam od dłuższego czasu, ale po ostatnich wizytach... M. mlena - opinia (2) dr Kryszczuk "You're just too good to be true I can't take my eyes off of you" mlena nie poolecam bo pląby wypadają po 3 tygodniach (3) nie polecam bo plomby wypadają po 3 tygodniach. z jednego zęba plomba 2x... pomidor W końcu trafiłem na dobrego dentystę (1) Do tej pory max. 2 razy chodziłem do tego samego dentysty – zawsze coś... Marcin Profesonalnie i życzliwie!!!! (1) Pani doktor ma zyczliwe i profesjonalne poodejście do pacjenta, gabinet... Magda .... (1) Trafiłem z bolącym zębem i myślę, że jako pogotowie to dobrzy są ale w... ST NIE POLECAM!!!!!!! (1) Nie polecam tej Pani, nie dość,że naciąga, każda wizyta kończyła się słono... ja super (2) polecam! Weronika Fachowość to podstawa (1) Budynek z zewnątrz nie zachęca, ale po wejściu do środka wrażenie jest... Arek fantastyczny gabinet :) (1) Mila atmosfera, profesjonalny zespol, wysoki standard uslug: nic dodac, nic... stala pacjentka Uśmiech czasami nie wystarczy (1) Owszem bardzo sympatyczny dentysta, ale nie przyjmuje do wiadomości że... Wojciech T. Polecam (1) Gorąco polecam ten gabinet. Obsługa baaaaaaardzo miła. Profesjonalna i... Aga swietny dentysta - polecam (2) jestem zachwycona. dzis mialam ostatnia z serii wizyt u dra Wozniaka i moge... Marysia