Polecam. (2) Miałam kupon z Groupona, Pani dentystka przełożyła wizytę,jednak w... Alicja J Super, polecam ! (1) Naprawdę miła obsługa, dobry sprzęt, ewentualne opłaty niskie, dobrze... Nikoletta mnie sie wydaje... (2) hahahaaha, a ja mysle ze te pochlebne oinie to pisza pracownicy... inkognito
Profesjonalisci! (1) Serdecznie polecam gabinet DENTUS. Gabinet odwiedzalem kilkukrotnie i za... Marek mieszane odczucia (1) kilka lat temu chciałam założyć aparat ortodontyczny. trafiłam tam z... janurka77 Mam uratowaną szczękę dolną (1) Byłem u chirurga stomatologicznego o 9:00 z myślą że usuną mi 6 zębów na raz,... Mirek z Wrzeszcza Polecam! (1) Bardzo sympatyczna, przemiła i profesjonalna Pani Stomatolog. Ma świetne... Tomek polecam (1) Pani Stomatolog jest bardzo miłą osobą i zna się na tym co robi, dlatego też... Julia Zdecydowanie polecam (1) Stosunek jakości usług do ceny jest co najmniej zachęcający. Wizyta... Jacek Zdecydowanie tak (1) W klinice pojawiłem się tylko dlatego bo slyszalem ze maja fajne promocje.... Marcin SUPER (1) Terapia u P. dr Małgosi Foryś i p. "dr" Sylwi Jako facet panicznie bojący się... Karol Bardzo dobry gabinet! (1) Byłam kilka razy na plombowanie z NFZ i 2 razy na leczeniu kanałowym. Zawsze... Ally Polecam ten gabinet (1) Jestem pacjentem Dentusa juz od 2 miesiecy. Jak dotad jestem bardzo... Krzysztof F. Bardzo polecam!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta.... Aśka Polecam! (1) Bardzo polecam przychodnię wszystkim zainteresowanym leczeniem zębów i nie... pacjen przychodni Lubię to! (1) Choć dawno nie jestem już dzieckiem, na samą myśl o dentyście jeży mi się... Radek Kierejsza świetna klinika - świetny personel (1) powiem tak: takiej atmosfery w klinice nigdy nie widziałam. Nie wiem jak u... Kasia Patryk Podejko - opinia (1) Polecam wszystkim p. dr Ewę Kuśmierską za bardzo wprawne i praktycznie... Patryk Podejko Polecam (1) Nie wiem skąd powyższa opinia, ponieważ jak dotychczas nie spotkałam się z... M Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM !!!! (1) Do p.Agnieszki dojeżdżam dobre kilkadziesiąt kilometrów w jedną stronę, ale... Paulina Lichnerowicz