Usluga z grupona (2) Wizyta zakupiona z grupona. Całość wizyty przebiegla w tempie ekspresowym... Magda KATEGORYCZNE NIE!!!! (1) Stanowczo odradzam ten gabinet dentystyczny. Wizyta trwała krótko, była... Black cat nie polecam (2) Witam, zakupiłam usługę na gruponie. Powinno to wiązać się z dobrą reklamą i... Niezadowolona pacjentka
ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zakupiłem usługę na citeam (za 259 zł kupon o wartości 800 zł) Schody zaczęły... Khan Polecam wszystkim, z małą uwagą. (1) Stomatolog, który mnie leczył to młody i bardzo uprzejmy Pan. Do zabiegu... Paweł Super (1) Najlepsza obsługa w mieście. Piękny gabinet i profesjonalny sprzęt. Do tego... Piotr Gabinet na piatke (1) Witam. Stomatolog zrobiła do co do niej należało szybko i sprawnie. Polecam... Malgorzata nagła potrzeba (1) Gabinet, który jako jedyny przyjął mnie w sobotę z dzieckiem z bolącym zębem.... Ewa Gorąco polecam!! (1) Tak jak w nagłówku gorąco polecam - stomatolodzy podchodzą tu naprawdę... Marcin świetny gabinet, przesympatyczna i profesjonalna obsługa (1) polecam hobbit Zdecydowanie polecam wszystkim!!! (1) Niestety zdarzyło mi się" leczyć" zęby w kilku trójmieskich klinikach... Karolina Pni Dortor Super wsztstkim polecam (1) W dniu wczorajszym Pani Doktor usunęła mi 4 zęby w tym jedną Ósemkę. Od... Piotr dr.Katarzyna Żabecka - POLECAM (1) Bardzo się cieszę , że trafiłam do tej klinki. Z ręką na sercu mogę zapewnić... Aga Po prostu fajnie i szybko :) (1) Od ponad 2 lat doktor Foltyn leczył moje mocno zaniedbane uzębienie. To co na... Marcin Kowalik Gorąco polecam (1) Do Projektu Uśmiech trafiłem przez przypadek. Pracuję w biurowcu, w którym... Piotrek stomatolog dziecięcy dr Trusowska (1) Po dzisiejszej wizycie z moją niespełna pięcioletnią córką do tej pory mam... Mama Solidna, delikatna, zaangażowana i dokładna. (1) Polecam Panią Doktor. Niezwykle ciepła i solidna, empatyczna. Doskonały... Anna doskonała dentystka (1) Bardzo polecam panią Renatke, świetny dentysta juz wielokrotnie korzystałem z... MARIAN oszukana - opinia (3) Podzielam opinie Magdy. Tez byłam na wizycie z gruponu. Moje odczucia sa... oszukana Implanty (1) Kilka tygodni temu zakładałam dwa implanty u dr Leszka. Serdecznie polecam,... magus