polecam! (1) jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tego gabinetu. Prawdę mówiąc przez... PACJENTKA Zdecydowanie polecam ! (1) Pan doktor o przemiłym usposobieniu, cierpliwy i konkretny. Wielka rzadkość ... Małorzata Sz. Polecam (2) Boję się dentystów, ale muszę przyznać, że spotkała mnie w tym gabinecie miła... Michał
Miladent Ceny (1) Jak cenowo wygląda w tej przychodni? Jest gdzieś w internecie dostępny cennik? ~k Marek Bilikiewicz - opinia (1) Doskonały gabinet. Goraco polecam. Swietne usługi i miła atmosfera. Marek Bilikiewicz Bardzo profesjonalnie (1) Byłem razem z żoną i muszę pochwalić wbrew poprzednim opiniom. Bardzo miła... Smiths SUPER (1) Wykupiłam scaling i piaskowanie na groupon.pl Jestem bardzo zadowolona. Mam... j..36 BARDZO DOBRZE:) (1) Wykupiłam scaling, piaskowanie i fluoryzację w ramach Grouponu. Jestem bardzo... T27 Ars Dentana (1) Trafiłem tam z bolącym zębem. Polecił mi to miejsce znajomy i muszę przyznać,... kryspin dobry stomatolog w Gdyni (1) chodzę do pani dr od wieeelu lat i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna,... e PAn Wojtek jest nr 1 (1) Witam. Do Pana Wojtka razem z mężem chodzimy już dobrych kilka lat. Chodzi... m.s Super! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług. Bez kolejki, przyjemnie, z uśmiechem,... Staś jest OK (1) Moim zdaniem , przychodnia jest ok, chodzę tam, ja, mój maż oraz synek 5... monika Elegancja i profesjonalizm/ klasa sama w sobie! (2) Za namową znajomych skorzystałem z usług w nowym miejscu:Clinica Del Mare i... Piotr KURBAN - nie polecam (1) Niestety jest więcej minusów owego gabinetu niż jego pozytywnych aspektów.... paula Stomatolog Przymorze (1) Witam, gorąco polecam dr Kasię z Przymorza. Gabinet znajduje się przy ul.... Magda polecam (1) Super gabinet fachowa opieka polecam w 100 procentach R.Nowak POLECAM (1) Krótko i rzeczowo - polecam. Bardzo dobry gabinet dentystyczny.... Karbowska Magdalena C - opinia (1) Do gabinetu doktora Wolniewicza trafiłam dzięki bardzo dobrym opiniom w... Magdalena C zadowolona (1) W klinice byłam dwa tygodnie temu u dr Małgorzaty Zając. Doktor była... Bianka