Warto. (1) Polecam! Lekarze bardzo profesjonalnie podchodzą do każdej sprawy (nawet... pacjent Marek Markiewicz - perfect implamnty (1) jakiś czas temu miałam wstawiane implanty...byłam przerażona ale zabieg... Beata Profesjonaliści (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Gabinetu Mawident i nie żałuje podjętej... Marta
Jak wyrywać to tylko u Pani Doktor (1) Wyrywałam 3 zęby u Pani Doktor. Zawsze szybko, profesjonalnie , bez... emimka rewelacja! (1) robione bylo wyrywanie zeba. pani doktor bardzo mila. zna sie na rzeczy,bo... r Polecam! (1) Korzystałam z usług gabinetu w ramach NFZ,jestem bardzo zadowolona.... Kasia :) (1) Jestem zadowolony zarówno z opieki stomatologicznej jak i z przemiłej pani... Rafał Opinia o Ars Dentana (1) Leczenie kanałowe przebiegło bez skutków ubocznych, bez bólu. Podziękowania... Maciej J. Dla mających problemy z recesją dziąseł (10) Mam 39 lat i od kilku zmagam się z koszmarna recesją dziąseł. Przeszłam... Justyna czy to prawda (2) Zastanawialiście się jakie kity wciskają nam stomatolodzy zeby zarobić na nas... zofia h elka - opinia (1) Jestem stałą pacjentką tej kliniki od 2009 roku kiedy przyszłam tam pierwszy... elka PACJENTKA (1) Ja również POLECAM dr. Macieja.Stomatolog,który kocha to co robi i jeszcze... PACJENTKA katastrofa do kwadratu (1) Zapisałam 4-letnie dziecko na leczenie. Powiedzieli że ok, że mają fajną... Ewela FUSZERA! (3) Totalny brak profesjonalizmu, pan odwala fuszere.W czasie leczenia rozmawia... Hania Ola - opinia (1) Bardzo mila atmosfera, kompetentni ludzie , wykonywane usługi na wysokim... Ola WSZYSTKIM BARDZO POLECAM !!! (1) Do gabinetu trafiłam z bólem zęba i po mino, iż była już bardzo późna pora... zadowolona Uśmiech od ucha do ucha ;) (1) Po raz pierwszy spotkałam się z tak miłym i otwartym lekarzem. Wizyty u... Zadowolona pacjentka bardzo dobra klinika (1) W klinice miałam udrożniane pod mikroskopem dwa kanały. Doktor Igor nie... Wdzięczna pacjentka stomatolog dr G. (1) serdecznie nie polecam tej Pani doktor, zwykłe naciąganie , założyła dziecku... JA Opinia (1) Super Polecam Panią Agnieszkę to jest po prostu anioł od czasu korzystania... trend