Polecam (1) Leczymy się całą rodziną u P.Darka od wielu lat .Co do jakości leczenia to... Jacek Polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Wspaniałe podejście do dziecka Pani doktor jak również... Marlena Rewelacja! (1) Muszę przyznać, że zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem do... Pati
Zdecydowanie polecam! (1) Nie przywiązuję się do lekarzy, zależy mi żeby problem został usunięty jak... Monika Dla lękliwych (1) Polecam. Bardzo miły i sympatyczny doktor, zawsze witający pacjenta... Agnieszka Ż Rewelacyjna Pani Doktor! (1) Gabinet odwiedziłam po raz pierwszy, trafiłam w ręce Pani Doktor, musiałam... Agnieszka Rewelacja (1) Rewelacja ! Super jakość, normalne ceny, profesjonalna obsługa ! Gorąco... Wandolot rewelacja (1) bałem się stomatologa jak ognia po traumatycznych przeżyciach z lat... pacjent leczenie kanałowe (1) przerażały mnie ceny, ale po 4 wizytach u "taniego" specjalisty i złamaniu... Anna P Piaskowanie z grouponem (1) Wykupiłam sobie groupon , piaskowanie i skaling oraz fluoryzacja zębów .... Monika Szczerze polecam (3) Nie zgadzam się z poniższą opinią. Ja u pani doktor leczę się od kilku lat.... Piotr Gorąco nie polecam (1) Odradzam leczyć zęby u tzw." lekarza stomatologa "... skrzywdzony Wizyta u dr Jowity Żebrowskiej-Zakrzewskiej (1) Jak wszyscy dobrze wiemy, nie trudno dziś o gabinet stomatologiczny w naszej... Ilona L szczerze polecam (1) Leczę zęby u pani Agnieszki od 2010. Muszę przyznać, że to czego inni... Magda P z Lęborka dr Kamillla Konopko (1) Pani dr Kamilla Konopko jest bardzo miłą, kulturalną i kompetentną osobą.... Grażyna dr Konopko Kamilla (1) Oj, ktoś tu chyba chce zrobić pod górkę dr Konopko :( Całkowicie nie zgadzam... pacjentka POLECAM!! (1) Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług Dentusa. Miła, fachowa obsługa i... Marta skaling i piaskowanie z groupon (1) Jesteśmy z meżem mile zaskoczeni, ponieważ myśleliśmy, że skoro jest to... Zadowoleni Doktor Markiewiecz- POLECAM (1) Wspaniały lekarz, rzetelnie i dokładnie odpowiada na pytania i omawia... Naatashaa Miło i profesjonalnie (1) Jakiś czas temu leczyłam się kanałowo u Dr Gajewskiej. Zdecydowanie polecam... Beata