Polecam gabinet ArtDentico (1) Szczerze polecam gabinet dentystyczny Art Dentico.Nie tylko cenię sobie... Monika cudenko (1) Wspanialy specjalista zawsze miła usmiechnieta serdecznie polecam wszystkim a... dorota Polecam (1) hej, jakos 2 tygodnie temu skusilam sie wybielanie zebow w tym gabinecie i... Emilka
Polecam Dr Ossowską (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez K2 DENTAL.... Dorota lilka - opinia (2) Zakupiłam tak, jak pozostali niezadowoleni groupon o wartości 800zł. Zrobiłam... lilka Rewelacja! (1) Pani Ola jest świetnym stomatologiem - kompetentnym i dokładnym, a przy tym... Agnieszka z Ujeściska Paweł - opinia (1) Po potrąceniu przez samochód trafiłem do DentiCo. Wrażenia mogą być tylko... Paweł SUPER! (1) Wysoka jakość usług, bardzo miła pani doktor. Gorąco polecam! Jadwiga pacjenci traktowani jak dojne krowy (4) po zakończeniu leczenia zgłosiłam się z reklamacją leczenia zęba, nie uznano... kasia Naprawdę szczerze polecam! (1) Zadzwoniłem z samego rana po nieprzespanej nocy spowodowanej bólem zęba. Co... Mikołaj Bardzo dobry lekarz (1) Pan dr Koza to profesjonalista, zawsze delikatny, uprzejmy. Ceny bardzo... Lila Stomatolog z powolania (1) Tu znajdziecie stomatologa z powołania, najlepszą i najsympatyczniejszą Panią... Paulina Dentus Plus na szóstkę z koroną! :) (1) świetna i wykwalifikowana obsługa. Koniec ze stereotypem dentysta-sadysta! zdrowy uśmiech polecam ! (1) Bardzo polecam Gabinet Famili Dent a w szczególności Pana Doktora Tomasza... asia Świetny gabinet (2) Nigdy nie miałem do czynienia z bardziej profesjonalną i miłą obsługą... Paweł Super specjaliści (1) Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa - jakość na wysokim poziomie! Nowoczesny... M. ARTDENT POLECAM (1) Polecam z calego serca, mila i fachowa obsluga, To nie tylko naprawa zebow,... adelante dr Miłobędzka- wspaniały lekarz i człowiek (1) Mamie zrobiła piękne i wygodne protezy, mi uratowała zęby lecząc kanały... B.P. Polecam super gabinet! (3) Przez całą wizytę czułam się bardzo komfortowo. Mogłabym leżeć i leżeć na... Iwona krystian - opinia (3) Polecam Dr. Klukowską, przemiła osoba z wielką dokladnością uzupełniała mi... krystian