Ah te ceny!! (2) poszłam do ortodonty poniewaz nad zębami wyrusł mi ząb niby prosta sprawa... regina b. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! (1) Trafiłam do nich dzisiaj, tj. święto trzech króli z ogromnym ropniem... Martucha : ) OD ZAWSZE TAK! (2) Jestem pacjentką Mawidentu od ponad roku i nigdy nie zmienię go na żaden... GJ
odradzam cecylie paner!!!! polecam dr barwińska (2) dzisiaj trafiłam do dr paner, co to za kobieta?? rakarz nie z tej ziemi!!!!!... Dorota zadowolona pacjentka (1) Zgłosiłam się do zaplombowania dwóch dolnych jedynek. Bardzo się bałam, że... Maria Sz. polecam (1) Gorąco dziękuję Pani doktor która miała dyżur 01.01 i o godz.15.30 przyniosła... Marta polecam (1) Chodzę do gabinetu od zawsze-ponad dwadzieścia lat. Z mojej strony są to... Jolanta Grajkowska m - opinia (1) Polecam ten gabinet. Przesympatyczna Pani w recepcji, która zawsze chętnie... m polecam!! (1) Trafiłam do tego gabinetu przypadkowo i muszę przyznać ,że jestem bardzo... Kaśka Polecam dla maluszków! (1) Byłam z 1,5 rocznym synkiem na leczeniu próchnicy. Synek miał traumę po... Natalia Zadowolona pacjentka :) (1) Jestem pacjentką dr Rakowskiej. Pani doktor to wspaniały lekarz i człowiek.... Katarzyna R P o l e c a m, (1) Poszukiwałam lekarza chirurga który usunie bolącą ósemkę. Miałam ogromne... Katarzyna R Marcin - opinia (1) Polecam ten gabinet a w szczególności Panią Doktor Karinę. Bardzo miłe i... Marcin Natalia - opinia (1) Witam, chodzę do Pani Filar ponad 5 lat. Dzięki wskazówkom jakie udzieliła mi... Natalia Zadowolona (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Trafiłam do pani dr Kariny Pyc. Miałam... Zadowolona Dobrzy specjaliści (1) Widzę tu czasem niepochlebne opinie chyba komkurencji bo choć mam duże... Pacjent Pani doktor Biegańska (1) Do gabinetu doktor Biegańskiej trafiłam tuż po kolejnych nieudanych próbach... Gosia Niestety zakład o calkowitym braku profesjonalizmu (2) Jestem klientka tego zakładu gdzie załozono mi koronke ,nie wyleczając zęba... Elzbieta Gadinet Gdynia Sokółka (2) Z jednej strony szkoda że tak wspaniały gabinet jest aż tak daleko od centrum... Patryk Dobry dentysta (1) Dopiero jak mnie ból złapał to poszedłem do dentysty. Znieczulenie, szybka... Mateusz