Dentico - po prostu świetny dentysta! (1) Do Dentico trafiłem z polecenia - i całe szczęście bo poprzedni dentysta... Marek pacjentka (1) Na dzien dobry przesympatyczne Panie w recepcji. Ja cykor przed stomatologiem... zadowolona pacjentka Profesjonalny gabinet (1) Gabinet poleciła mi moja dobra koleżanka, która nosiła aparat ortodontyczny... Beata
Bardzo miło i profesjonalnie (1) Jestem baaardzo zadowolona, choć zawsze podchodzę krytycznie i z dystansem do... Nika MAM GWIAZDORSKI UŚMIECH DZIĘKI HIGIENISTCE PANI KASI !!! (2) Ale babka mówię wam , złota rączka , delikatnie ale skutecznie , miałam... SZCZĘSLIWA PACJENTKA Gorąco Polecam! (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo miły i profesjonalny... Gosia Profesjonalnie i miło (1) Jeżeli szukacie dentysty, który zajmie się wami profesjonalnie i kompleksowo,... Ania Bardzo dobra jakość i zakres leczenia. (1) Trafiłem do dr Jarząbka z różnymi tematami na krzesło. W zasadzie jeśli jakiś... Wdzięczny za fachową pomoc POLECAM!!! (1) Uratowano mi zęba, gdzie inni stomatolodzy wróżyli tylko usunięcie!!!... Tomek Super ! (1) Bardzo miła , profesjonalna obsługa, przystępne ceny , troskliwi lekarze,... izabela Polecam (1) Złota rączka, delikatna i miła. Błyskawiczna diagnoza na komputerowym... Jerzy Zadowolona klientka (1) Zupełnie nie popieram negatywnych opinii. Tak jakby osoby, które to napisały... Daria dziękuję Pani Justyno! (1) Zakończyłam leczenie już jakiś czas temu. Dziś koleżanka poprosiła mnie o... dorota Dla tych co nie mają co robić z pieniędzmi (1) Ogólnie mam zdrowe i bezproblemowe zęby. Swego czasu pan doktor zrobił mi... K Bardzo polecam! (1) Wcześniejszych wizyt w gabinetach stomatologicznych nie wspominam zbyt... Szczerze polecam! polecam!!! (1) czuje o wiele gladsze zeby, wizyta byla krotka i bezbolesna. pelny... zadowolony pacjent Wspaniały Stomatolog! Polecam! (1) Polecam dr Stablewskiego! Naprawił mi ząb, który dwóch innych stomatologów... Malina Odradzam (1) Tydzień temu miałam okazję pojawić się u chirurga na usunięcie zęba u Pana w... Zażenowana ★ ★ Super dentysta! ★ ★ (1) ★ - Daję tu gwiazdkę zadowolonego pacjenta! Obsługa bardzo miła i... Jacek Polecam ! (1) Rewelacja!! Profesjonalne leczenie i podejście do pacjenta :) Jakość usług na... Natalia