Piotr - ocena (1) Bardzo miła obsługa, kompleksowo przeprowadzono mnie przez wszystkie etapy... Piotr Maciej Rajkowski - ocena (1) Najwyższy poziom kompetencji. i w dodatku bardzo miło :) Maciej Rajkowski Agata - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa i perfekcyjna usługa Agata
Iga Leszczyńska - ocena (1) kompleksowa opieka nad pacjentem, bardzo dobry kontakt ze stomatologiem Iga Leszczyńska Jacek P - ocena (1) W gabinecie można zauważyć profesjonalizm na każdym kroku, począwszy od... Jacek P Paulina W - ocena (1) Zawsze bałam się stomatologa. Trafiłam do DentiCo z polecenia, dowiedziałam... Paulina W Marzena - ocena (1) Świetne miejsce, bardzo holistyczne i całościowe podejście nawet nie tylko do... Marzena Karola Ratajczak - ocena (6) Nie polecam protetyka Tomasza Poniatowskiego Karola Ratajczak Kora - ocena (1) Całe leczenie ortodontycznie przebiegło z pełnym powodzeniem. Polecam dr... Kora Kora - ocena (1) Zawsze miło i profesjonalnie. Polecam z całego serca :) Kora pacjent - ocena (1) pierwszy raz w zyciu spotkała mnie tak skandaliczna sytuacja. umówiona wizyta... pacjent Patrycja - ocena (1) Polecam ! Najlepsza dentystka . Leczymy się całą rodziną u doktor już wiele... Patrycja Pacjent - ocena (1) Dzień dobry Moja opinia co do leczenia u Pani Chaby jest ogólnie mieszana.... Pacjent Marcin - ocena (1) Leczenie prowadzone nieprofesjonalnie (potwierdzone przez innego specjalistę)... Marcin Anna N - ocena (1) W klinice AN-MED leczę ząbki od wielu lat. Lekarze, w szczególności Pani... Anna N Małgorzata - ocena (1) nie opublikowano Będąc na wizycie czułam się bardzo zaopiekowana. Usługa... Małgorzata Wioletta Czuryńska - ocena (1) Personel An-Med odczarował moje doświadczenia i postrzeganie stomatologów.... Wioletta Czuryńska Karina S - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z higienizacji u Pani Alicji. Zabieg został... Karina S Grzegorz - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Coroczna higienizacja i kontrola... Grzegorz Grzegorzkojda@gmail.com - ocena (1) Robiłem koronę porcelanowa. Wszystkimi odbyło się sprawnie w miłej... Grzegorzkojda@gmail.com