Barbara W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Czas oczekiwania to tylko 1dzień. Dr... Barbara W. janek - ocena (1) wykonywalem implanta na ul. matemblewskiej wszystko przebieglo super szybko... janek Sylwia - ocena (1) Bardzo sympatyczny dentysta i pomaga w nawet najcięższych przypadkach. Z... Sylwia
Pacjentka - ocena (1) Poszłam z bólem i problemem, wyszłam z planem leczenia i spokojną głową.... Pacjentka Omar khatib - ocena (1) Na wstępie pragnę podziękować i wyrazić uznanie wszystkim pracownikom tej... Omar khatib Yevheniia Plakhova - ocena (1) Doktor Przemysław Jasiński usunął mi ósemkę , bardzo szybko i bezboleśnie,... Yevheniia Plakhova Asia - ocena (1) Polecam gabinet Dentivia . Trafiłam tam z polecenia . Otrzymałam bardzo... Asia Krystyna S. - ocena (1) Bardzo polecam! Krystyna S. Wierna pacjentka - ocena (1) Bardzo profesjonalny i miły kontakt recepcji. Panie zawsze znajdą jakiś... Wierna pacjentka Ania - ocena (1) Czytałam przed chwilą ostatnią opinię i mam zupełnie inne doświadczenia z... Ania Dorène JUND - ocena (1) leczenie w Polsce. W styczniu 2023 r. skonsultowałem się w klinice Hcentrum... Dorène JUND Renata - ocena (1) Bardzo dziękuję P. dr. Sosnowskiego za nowy uśmiechjak, również P.... Renata Dorota - ocena (2) Bardzo profesjonalnie. Polecam Dorota Dominika - ocena (1) Cieszę się,że trafiłam do gabinetu doktor Ani. Bardzo miła atmosfera ,spokój... Dominika Anna - ocena (1) Po traumatycznych przeżyciach związanych z działaniami poprzedniej... Anna Sebastian Müller - ocena (1) Nie polecam i zdecydowanie odradzam wizytę u tego stomatologa. Pan nie... Sebastian Müller Irena - opinia (2) Dr Bedra jest po prostu ideałem. Wysoka kultura, zawsze pogodna.... Irena Marcin - ocena (1) Profesjonalnie, szybko, sprawnie a co najważniejsze bez bólu. Polecam dr... Marcin Dominika Garbowska - ocena (1) Najlepszy dentysta ! Wyrywanie ósemki bezbolesne i bardzo szybkie. Gorąco... Dominika Garbowska Karina - ocena (1) Bardzo miła wizyta i miłe zaskoczenie Karina