Jarosław - ocena (1) Osłona szyjek zębów. Znowu mogę pić zimne piwo bez bólu. Jarosław Jarosław - ocena (1) 4 implanty i 6 koron założone bez problemów. Gęba znowu pełna zębów. Jarosław Arletta - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi bardzo miłej i podejścia do pacjenta .... Arletta
Michał - ocena (2) Leczyłem się u dr Magdaleny Stasyk. Świetny protetyk. Pełen profesjonalizm od... Michał Mirosław - ocena (2) Bardzo nieprzyjemna sytuacja z dr. Tomasikiem. 1 rok i 4 miesiące temu Pan... Mirosław Krzysztof - ocena (1) Byłem u Dr Damiana z bólem zęba niby coś czyścił robił a mija dwa tygodnie... Krzysztof Piotr - ocena (1) Serdecznie polecam! Zadowolony Pacjent Piotr Julia - ocena (1) Od lat chodzę do kliniki An-med i jestem bardzo zadowolona. Kompleksowa... Julia Anna Nowicka - ocena (1) Polecam na 100 % .30 lat korzystam z usług z całą rodziną .Pani doktor Kasia... Anna Nowicka Katarzyna B. - ocena (1) Od kilku lat ufam Dr Katarzynie Górskiej-Rusak i jestem z niej przeogromnie... Katarzyna B. Zeb - ocena (1) Kilka tygodni temu robiłem powtórne leczenie zęba trzonowego u A.... Zeb Pablo - ocena (1) Dawno nie byłem w tak profesjonalnym centrum stomatologicznym. I do tego... Pablo Maciej - ocena (1) Miałem do usunięcia ósemkę górną. Nawet się nie zorientowałem, a doktor Ania... Maciej Patrycja - ocena (1) Szczerze polecam wizytę w gabinecie. Pani Doktor Chaba jest wyjątkowo... Patrycja Bartosz - ocena (1) Polecam wszystkim gabinet Beautiful smile. Gabinet na wysokim poziomie... Bartosz Jaa - ocena (1) Nie polecam odradzam przestrzegam Jaa xxxx - ocena (1) bardzo dobra klinika, miła i przyjemna atmosfera xxxx M.A - ocena (1) Po krótce wspaniale oceniam Panią doktor i jej leczenie zębów zarówno u mnie... M.A Ania - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i jakości usługi. Z całego serca... Ania Jerzy - ocena (1) Profesjonalne ale także miłe podejście. Jerzy