AT - ocena (1) Po raz pierwszy mam uratowany ząb po leczeniu kanałowym. Podczas wizyt czułam... AT Tomasz - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony..... Z bólem zęba zostałem przyjęty... Tomasz Kuba - ocena (1) Jestem zachwycony. Rzeczowe podejście do pacjenta. Bez bólu w przyjemnej... Kuba
Maria K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Zespół składa się z prawdziwych... Maria K Anna - ocena (1) Stomatolodzy w pełni profesjonalni. Szacunek do pacjenta i jego problemów.... Anna Yana Zhudro - ocena (1) Bardzo podobała mi się ta klinika. Doktor Anna to najlepszy dentysta jakiego... Yana Zhudro Anna P - ocena (1) Zaopiekowani jesteście tylko na początku leczenia i do momentu zapłatypotem... Anna P Jacek - ocena (1) I do not recommend it, unpleasant atmosphere in the office, waste of time,... Jacek Patrycja - ocena (2) Wizyta sprawna, pani doktor z podejściem do dzieci ( 2latek i 3latka). Panie... Patrycja Angelika - ocena (1) Chyba najlepszy stomatolog u którego byłam. Szybko, bezboleśnie. Ośmielę się... Angelika Anonim - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera. Polecam Anonim RenMar - ocena (1) Od lat niezmiennie wysoki poziom usług, dlatego wracamy z żoną jeśli tylko... RenMar Dorota - ocena (1) Bardzo polecam spokojna życzliwa atmosfera , nawet dla pacjenta pełnego lęku... Dorota Alicja J. - ocena (1) Pani Doktor Elżbieta Ratnam bardzo zaangażowana. Przedstawiła mi plan... Alicja J. Jarosław - ocena (2) Jestem pod wrażeniem wspaniałej obslugi Jarosław Marcel - ocena (2) Git obsługa, miła atmosfera Marcel Iwona - ocena (1) Profesjonalna obsługa,miła atmosfera,sympatyczne Panie Świetny lokal Jestem... Iwona Magdalena Bolek - ocena (2) Jeśli ktoś szuka profesjonalnej higienistki to tylko do Pani Justyny... Magdalena Bolek Grażyna - ocena (2) Tym wszystkim, którzy panicznie boją się skomplikowanych zabiegów... Grażyna Jb - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę klinikę.Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta... Jb