Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, miło i na czas. Wszyscy bardzo pomocni i serdecznie.... Ewa Just - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Just Just - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, nigdy więcej nie skorzystam z usług innej... Just
Jo-An - ocena (1) 50+ to czas kiedy cos tam trzeba sobie poprawić. Dr. Górska wie jak to... Jo-An Ola - ocena (1) Bardzo niemiła obsługa recepcji. Już wolę dzwonić do przychodni NFZ. Ola Krystian Migoti - ocena (2) Byłem z dzieckiem w Gabinecie, całkiem dobrz wyposażony. Dziecko nie bało się... Krystian Migoti stefan - ocena (1) Badanie diagnostyczne wyłącznie implanta zęba 22., które przeprowadziła lek.... stefan Joanna - ocena (1) Polecam i jeszcze raz polecam, bardzo profesjonalna i miła obsługa.Super... Joanna Ilona Kowalska - ocena (1) MedicoDent to pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, bardzo życzliwy... Ilona Kowalska Magdalena - ocena (1) Gorąco polecam, jestem bardzo zadowolona Specjaliści na najwyższym poziomie. Magdalena Irena - ocena (1) Super ekipa Pani która asystuje jest nadzwyczaj miła i perfekcyjn a lekarz... Irena Lucyna - opinia (1) Polecam usługi dentystyczne u p. dr W. Sosnowskiego - profesjonalizm,... Lucyna Z - opinia (1) Profesjonalne usługi, kompetentna kadra.dobra jakosc materiałów.przystepne ceny Z Andrzej Błaszczak - opinia (1) Nowoczesne wnętrze, w recepcji kompetentna osoba. Pan dr Wojciech sprawdził... Andrzej Błaszczak Paulina Morzyc - opinia (1) Kilka dni temu zakończyłam leczenie ortodontyczne w klinice DentaClinic.... Paulina Morzyc Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, ekspresowa naprawa moich ząbków , super obsługa , w... Maria Włodzimierz Majkowski. - opinia (1) Wyrwanie ósemki perfekcyjnie, szybko i bez bólu. Polecam wszystkim. Włodzimierz Majkowski. Tyberiusz - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalizm wykonanej usługi. Szczególne podziękowania... Tyberiusz Aneta Kasprzycka-pacjentka - opinia (1) Pani Doktor Anita przesympatyczna ,z empatią do swojego pacjenta ,poleciłam i... Aneta Kasprzycka-pacjentka Michał Fiałkowski - opinia (2) Profesjonalnie wykonane usługi stomatologiczne i oczyszczania z kamienia. Michał Fiałkowski