Ola - ocena (1) Z całego serca odradzam. Źle wykonany ząb. Mówiłam Pani Doktor na koniec... Ola Jaca - ocena (1) Nie polecam. Przyszlismy z synem ze stanem zapalnym zeba mlecznego. Zab... Jaca katarzyna milewska - ocena (1) Dobry wieczór, w dniu dzisiejszym (31.10.2023 r.) wybrałam się do euro dent... katarzyna milewska
Małgorzata - ocena (1) Zawsze profesjonalne i skuteczne leczenie, zarówno zachowawcze, jak i... Małgorzata Katarzyna - ocena (1) Dental Centrum na Inżynierskiej to miejsce zdecydowanie przyjazne dzieciom,... Katarzyna Gosia - ocena (1) Doktor Szczodrak jest bardzo dobra. Polecam. Pełen profesjonalizm. Gosia Katarzyna - ocena (2) Rzeczowo, profesjonalnie, szybko i bez bólu - a wszystko to w miłej... Katarzyna Barbara Podsiadło - ocena (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Zawsze punktualnie z indywidualnym podejściem... Barbara Podsiadło Artur - ocena (1) Po prostu Najlepsi ! Super ludzie. Fachowcy w każdym calu. Polecam z pełna... Artur Magda R - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze "współpracy". Fachowo, sympatycznie, empatycznie.... Magda R Marta - ocena (1) Indywidualne i profesjonalne podejście do pacjenta. Serdecznie polecam. Marta Zbigniew57, Węgorzewo - ocena (1) ta Pani Doktor Karolina to skowyrna taka, ta druga wysoka blondynka... Zbigniew57, Węgorzewo Zuzia - ocena (1) Byłam z córką na pierwszej wizycie ginekologicznej ,cudowna dr Paulina... Zuzia Ewa - ocena (1) Najlepsi specjaliści ,rewelacyjne efekty,polecam zabiegi w Bella... Ewa Marzena K. - ocena (1) Korzystam z usług kliniki już od ponad roku i szczerze polecam osobom, którym... Marzena K. Agnieszka - ocena (1) Korzystałam już z kilku zabiegów na twarz, m.in. oczyszczania wodorowego,... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście. Już nie boję się wizyt u dentysty Agnieszka K.S - ocena (1) Dr Iwonka Cimaszkiewicz uważam za jednego z lepszych lekarzy medycyny... K.S Ewa - ocena (1) Czułam się zaopiekowana pod każdym względem. Uzyskałam odpowiedź na każde... Ewa K.M - ocena (1) Dr Sonia ,to najlepsza specjalistka w swojej dziedzinie .Polecam wszystkim... K.M