Paulina - opinia (2) Przemiła atmosfera na wizytach, zęby super zrobione, jestem bardzo zadowolona! Paulina Michał - opinia (2) Pani Anna Wielicka - zawsze super profesjonalna opieka, fachowe porady, każda... Michał Bartlomiej - opinia (1) Polecam gabinet Major Dental Clinic, bardzo profesjonalna i fachowa obsluga... Bartlomiej
Aneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Profesjonalne podejście do pacjenta. Aneta Violetta W. - opinia (1) Profesjonalizm,empatia i cierpliwość to cech tego świetnego stomatologa... Violetta W. Patrycja - opinia (2) Bardzo polecam Pana Dr Roberta Burdacha . Pełen profesjonalizm , pozytywna... Patrycja Aga - opinia (1) Polecam serdecznie. Przyjechałam tu na wakacje i rozbolał mnie ząb. Neodenta... Aga Mariusz - opinia (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta. Nowoczesny sprzęt. Profesjonalna,... Mariusz Jola - opinia (1) Byłam z 5 letnią córką na konsultacji u pani doktor. Od samego wejścia... Jola Małgosia - opinia (1) Świetna Pani stomatolog. Pełne zaangażowanie, ogromna wiedza i doświadczenie.... Małgosia Anonim - opinia (1) Moja wizyta odbyła się w bardzo sympatycznej atmosferze. Na recepcji... Anonim Agnieszka - opinia (1) Pani doktor Anet jest wspaniałą specjalistką a do tego bardzo empatyczną... Agnieszka Agnieszka Topp-Szulwach - opinia (1) Pani Monika to niesamowity ortodonta, bardzo dba o swoich pacjentów. Mieliśmy... Agnieszka Topp-Szulwach Michał - opinia (2) Profesjonalne usługi stomatologiczne i przemiła pani higienistka, która... Michał Mirosław - opinia (1) Dr. Bartosz Kita bardzo kompetentny lekarz Dobra konsultacja poparta... Mirosław Maciej - opinia (1) Świetny stomatolog troszczący się o pacjenta, ceny akceptowalne Maciej Hanna P. - opinia (1) Korzystam z usług tego HCentrum już od roku i jestem zachwycona... Hanna P. Adrian - opinia (1) Bardzo polecam gabinet. Uczęszczam od kilku miesięcy i jestem bardzo... Adrian Norbert - opinia (1) Bardzo polecam gabinet Pani Moniki. Miło jestem zaskoczony natychmiastowa... Norbert Michał - opinia (1) Trafiłem tutaj ze względu na możliwość założenia nakładek. Aktualne jestem po... Michał