Adrian - opinia (1) Super podejście do klienta, na wejściu zawsze jestem miło witany. Spotkanie... Adrian Kamil - opinia (1) Bardzo polecam salon Pani Moniki. Zawsze wychodzę z wizyty uśmiechnięty.... Kamil Maks - opinia (1) Jestem zadowolony z usług kliniki. Profesjonalne podejście obsługi a przede... Maks
Bartek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wizyty przebiegają w miłej i komfortowej atmosferze.... Bartek Sandi sa - opinia (1) Wizyty przebiegaja na najwyzszym poziomie w milej I przyjaznej atmosferze.... Sandi sa Jola - opinia (1) Bardzo polecam , mój uśmiech jest coraz piękniejszy! Jola Ola - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani doktor. Każda wizyta bez bólu:) ceny... Ola Matka dziecka Eurodentu - opinia (2) Leczenie rozpoczęte niecałe dwa lata temu i dziś ściągnięty aparat... Matka dziecka Eurodentu Tomasz - opinia (1) Niedawno zmieniłem klinikę na NovumDent i jestem bardzo zadowolony z usług.... Tomasz Dawid - opinia (1) Najlepszy gabinet!!! Bardzo dobre i indywidualne podejście do pacjenta,... Dawid Przemek - opinia (1) Bardzo polecam gabinet Pani Moniki. Zawsze wychodzę z wizyty zadowolony.... Przemek Bartek Z - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nakładek. Robią robotę, jestem dopiero po 6... Bartek Z Rafał - opinia (1) Dr Krupski to zdecydowanie lekarz godny polecenia. Konkretnie odpowiada na... Rafał O.K. - opinia (1) Wpadłam przypadkiem i chce zostać na dłuzej :) Piękny gabinet, nowoczesny... O.K. jawa67 - opinia (2) Wizyta na fotelu u Pani Doktor Walkowiak to pewność, że powierzone uzębienie... jawa67 Ola - opinia (2) Polecam z całego serducha . Miałam już do czynienia z innymi klinikami i... Ola M. Zagraba - opinia (2) Serdeczne podziękowania dla Pani. Małgorzaty Królak, PanaTomasza Kowalczyk.... M. Zagraba lijehuby - opinia (1) Dr Katarzyna to bardzo dobry lekarz który leczy spod znieczuleniem czułem... lijehuby yokkevolma - opinia (1) Dr Damian to oaza spokoju i lubi ladne dziewczyny yokkevolma AW - opinia (1) Super miejsce, super lekarze :) AW