Paulina - opinia (1) Obsługa średnia - pani z recepcji nie oddzwania, a podczas pierszej wizyty... Paulina Paulina - opinia (1) Obsługa średnia - pani w recepcji nie oddzwania, a podczas pierszej wizyty... Paulina Liliana - opinia (1) Cały personel jest bardzo profesjonalny. Z każdym problemem można przyjść i... Liliana
Kasia - opinia (1) Świetna jakość obsługi - jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam... Kasia Tomasz L. - opinia (1) Pani Monika jest wyjątkowo uprzejma i profesjonalna - co więcej, ma dużo... Tomasz L. Anna M - opinia (1) Wspaniały lekarz, bardzo polecam! Miałam w gabinecie przeprowadzone zabiegi... Anna M Anna M - opinia (1) Wspaniały lekarz, bardzo polecam! Miałam w gabinecie przeprowadzone zabiegi... Anna M Mariusz Ellwart - opinia (1) Jestem od prawie roku pacjentem Pana dr Bartosza Kity. To w haki sposób Pan... Mariusz Ellwart Iwona - opinia (1) Kto kiedykolwiek bał sie wizyty u stomatologa musi trafić na fotel Pani... Iwona Maciej S - opinia (1) Polecam studio stomatologiczne. Diagnoza postawiona w kilka minut, która... Maciej S Angela R - opinia (1) Po wizycie mogę powiedzieć, że pani doktor jest najlepsza w swoim fachu.... Angela R Filip - opinia (1) Polecam Panią Monikę ! Dokładna analiza problemu, dobrze dobrane leczenie.... Filip Joanna - opinia (1) Podejmując się leczenia w centrum stomatologicznym pani Moniki w pełni można... Joanna Markus S - opinia (1) Doskonałe podejście do pacjenta, porada oraz leczenie kompetentnie i... Markus S Davor - opinia (1) Wszytko w porządku bardzo miła i fachową obsluga Davor Anna - opinia (1) Z calego serca polecam zespol w DentiCo! Po dwudziestu latach znalazlam swoja... Anna Monika Szczepańska - opinia (1) Centrum stomatologiczne Kryspin to profesjonalna obsługa .Mój 11 letni syn... Monika Szczepańska Kasia - opinia (1) Polecam, obsługa i jakość perfekcyjna. Kasia Grzegrz Nowak - opinia (1) Nazywam Grzegorz Nowak. Bylem u Dentysty na poczaktu roku w Styczniu.... Grzegrz Nowak Marzena Nadolska - opinia (1) Jestem bardzo zadowoloną pacjentką, polecam Wczoraj dr Bartosz Kita usunął mi... Marzena Nadolska