Derova - opinia (1) Wizyta przekladana byla z terminu czwartek na poniedzialek ale nie zaluje.... Derova vihil - opinia (1) byłem pacjentem po majówce. Bylo trochę drogo ale gdzie nie jest. Ciekawe... vihil Zosia - opinia (1) Nie wiem kto wypisuje te bzdury - może konkurencja albo faktycznie... Zosia
Andrzej - opinia (1) Cena jak zawsze jest duża ale kto dzisiaj takiej nie ma. Obsługa spoko,... Andrzej Hanna K. - opinia (1) Z wizyty u p. dr. Sosnowskiego jestem bardzo zadowolona, to stomatolog z... Hanna K. Agnueszka Tomasik - opinia (1) Pani doktor Aneta Pokryfka jest bardzo profesjonalna. Świetnie komunikuje się... Agnueszka Tomasik Michal - opinia (1) Super obsluga profesjonalne podejście do klienta Michal Szymon Jackowski - opinia (2) Gorąco polecam doktora Roberta Burdacha, profesjonalne podejście do pacjenta... Szymon Jackowski Paulina - opinia (1) Obsługa średnia - pani z recepcji nie oddzwania, a podczas pierszej wizyty... Paulina Paulina - opinia (1) Obsługa średnia - pani w recepcji nie oddzwania, a podczas pierszej wizyty... Paulina Liliana - opinia (1) Cały personel jest bardzo profesjonalny. Z każdym problemem można przyjść i... Liliana Kasia - opinia (1) Świetna jakość obsługi - jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam... Kasia Tomasz L. - opinia (1) Pani Monika jest wyjątkowo uprzejma i profesjonalna - co więcej, ma dużo... Tomasz L. Anna M - opinia (1) Wspaniały lekarz, bardzo polecam! Miałam w gabinecie przeprowadzone zabiegi... Anna M Anna M - opinia (1) Wspaniały lekarz, bardzo polecam! Miałam w gabinecie przeprowadzone zabiegi... Anna M Mariusz Ellwart - opinia (1) Jestem od prawie roku pacjentem Pana dr Bartosza Kity. To w haki sposób Pan... Mariusz Ellwart Iwona - opinia (1) Kto kiedykolwiek bał sie wizyty u stomatologa musi trafić na fotel Pani... Iwona Maciej S - opinia (1) Polecam studio stomatologiczne. Diagnoza postawiona w kilka minut, która... Maciej S Angela R - opinia (1) Po wizycie mogę powiedzieć, że pani doktor jest najlepsza w swoim fachu.... Angela R Filip - opinia (1) Polecam Panią Monikę ! Dokładna analiza problemu, dobrze dobrane leczenie.... Filip