Mariusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm miła atmosfera Mariusz Kachna - opinia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolona!! Kachna Bartosz - opinia (1) Panicznie się boję dentystów. Ale tutaj Panii Maria uspokoiła - wszystko... Bartosz
Monika - opinia (1) Korzystam z usług tej kliniki od czterech lat. Super polecam Monika Ludwik - opinia (1) Dr Pawliszyn świetny gość, atmosfera bezbłędna, a do tego - rzetelnie,... Ludwik Michal. - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia z pobytu w gabinecie - piaskowanie, skaling super... Michal. Kasia - opinia (1) Polecam :) Bardzo szybkie i bezbolesne wyrwanie ósemki. Panie bardzo... Kasia Zadowolona pacjentka - opinia (2) Korzystamy z usług cała rodziną i zawsze jesteśmy zadowoleni. Miła i... Zadowolona pacjentka Barbara - opinia (1) Witam, korzystam z uslug kliniki od wielu lat. Zawsze wychodzę z gabinetu... Barbara Adrianna - opinia (1) Dr.Głódź wspaniałą kobieta,fachowiec w 100% ,rzeczowo informuje o... Adrianna Kinga Kozłowska - opinia (2) jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia lekarzy oraz asystentek, oraz... Kinga Kozłowska Adam - opinia (1) Korzystałem razem z żoną z depilacji laserowej. Wszystko w jak najlepszym... Adam Wierny pacjent - opinia (2) Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do pacjenta dzięki czemu... Wierny pacjent Andrzej Fiałek - opinia (2) Profesjonalizm, fachowość, brak stresu dla pacjenta. Super przemiły człowiek,... Andrzej Fiałek Natalcia - opinia (1) Dr Renata zrobiła mi cell booster na oczy o twarz. Zabieg rozjaśnił mi cienie... Natalcia Agnieszka - opinia (1) Po wizycie u dr Agaty Cieloch polubiłam wizyty u stomatologa ️ wizyta... Agnieszka Szymon - opinia (1) Bardzo profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta. Jestem bardzo... Szymon Jola Sz. - opinia (1) Dawno nie spotkałam się z tak kompleksową i fachową obsługą w jednym miejscu.... Jola Sz. Marek - opinia (1) Fantastyczne.Pełen komfort i profesjonalizm.Bardzo wielu zadowolonych... Marek Kasia O. - opinia (1) Polecam , miła obsługa i profesjonalizm Kasia O.