Joanna - opinia (1) Podejmując się leczenia w centrum stomatologicznym pani Moniki w pełni można... Joanna Markus S - opinia (1) Doskonałe podejście do pacjenta, porada oraz leczenie kompetentnie i... Markus S Davor - opinia (1) Wszytko w porządku bardzo miła i fachową obsluga Davor
Anna - opinia (1) Z calego serca polecam zespol w DentiCo! Po dwudziestu latach znalazlam swoja... Anna Monika Szczepańska - opinia (1) Centrum stomatologiczne Kryspin to profesjonalna obsługa .Mój 11 letni syn... Monika Szczepańska Kasia - opinia (1) Polecam, obsługa i jakość perfekcyjna. Kasia Grzegrz Nowak - opinia (1) Nazywam Grzegorz Nowak. Bylem u Dentysty na poczaktu roku w Styczniu.... Grzegrz Nowak Marzena Nadolska - opinia (1) Jestem bardzo zadowoloną pacjentką, polecam Wczoraj dr Bartosz Kita usunął mi... Marzena Nadolska Agnieszka - opinia (2) Brak kompleksowej obsługi dziecka na miejscu. Dzisiaj zarejestrowałam dziecko... Agnieszka Ja - opinia (1) Prof. Adam Zedler jest miłym człowiekiem i profesjonalnym chirurgiem ì... Ja Adam - opinia (1) Bardzo dobra opieka profesjonalizm Adam Danuta - opinia (1) W pełni profesjonalna obsługa.. Danuta Beata - opinia (1) Bylam przyjeta w piatek z bulem zeba dziekuje za pomoc za fachowe podejscie... Beata Magda - opinia (1) Bardzo dobrzy specjaliści. Jednak ceny to dramat. Jestem stała pacjentka.... Magda Małgorzata - opinia (1) Blisko 2 lata leczyłam się u doktor Kozinskiej - Szymczak. Jestem zachwycona... Małgorzata Monika - opinia (1) Nie polecam z całego serca... Nałożyli koronkę nie lecząc wcześniej kanałów... Monika Sławomir - opinia (1) Najwyższa jakość usług. Nie wypuścili mnie dopuki doputy przestałem wyglądać... Sławomir Aleksandra - opinia (2) Jestem pacjentką dr Burdacha i polecam bardzo! Aleksandra Kids - opinia (1) Miła i przyjazna atmosfera :) dzieci zadowolone Kids Sylwia - opinia (1) Pani Paulina Wróblewska to bardzo profesjonalna higienistka, posiadająca... Sylwia