Rafał - opinia (1) Dr Krupski to zdecydowanie lekarz godny polecenia. Konkretnie odpowiada na... Rafał O.K. - opinia (1) Wpadłam przypadkiem i chce zostać na dłuzej :) Piękny gabinet, nowoczesny... O.K. jawa67 - opinia (2) Wizyta na fotelu u Pani Doktor Walkowiak to pewność, że powierzone uzębienie... jawa67
Ola - opinia (2) Polecam z całego serducha . Miałam już do czynienia z innymi klinikami i... Ola M. Zagraba - opinia (2) Serdeczne podziękowania dla Pani. Małgorzaty Królak, PanaTomasza Kowalczyk.... M. Zagraba lijehuby - opinia (1) Dr Katarzyna to bardzo dobry lekarz który leczy spod znieczuleniem czułem... lijehuby yokkevolma - opinia (1) Dr Damian to oaza spokoju i lubi ladne dziewczyny yokkevolma AW - opinia (1) Super miejsce, super lekarze :) AW pola - opinia (1) Dr Agnieszka jest super specjalistka, do tego ma świetne podejście i ogromne... pola vtd2d3d41 - opinia (1) Nie chce ujawnić swoich danych - czekałem do dentysty ok 2 tygodni. Miałem... vtd2d3d41 Alyrtwnk - opinia (1) Polecam z calego serca. " No drama lama" . Przylecialem na weekend... Alyrtwnk Kasch rylan - opinia (1) Great service from Poland. OneDayVisit Kasch rylan Kamila - opinia (1) Super podejście do pacjenta. pełen profesjonalizm. Polecam Kamila Helena Kinowska - opinia (1) Pani dr. Dorota Kolasińska jest bardzo profesjonalna, miła i cierpliwa.... Helena Kinowska Helena Kinowska - opinia (1) Pani dr.Dorota Kolasińska bardzo miła, profesjonalna i cierpliwa.... Helena Kinowska Metelab - opinia (1) Working with Dr Agnieszka I am Dental Technichan Happy to work with this Clinic Metelab Bożena Majewska - opinia (2) To była moja pierwsza wizyta gdyż bolał mnie ząb i opuchłam. Gabinet bardzo... Bożena Majewska macala - opinia (1) Piszę z Ukrainy, dr. MAGDA leczyła moja 6 lat corke. Obsługa mówi po... macala lolosimi - opinia (1) Piszę z traslatora, Pani Doktor przyjeła syna w Poniedziałek. Pani Doktor ma... lolosimi daxopo125 - opinia (1) Doktor przyjęła mnie jeszcze przed majówka - dzień przed i zrobiła cuda.... daxopo125