Bolek - ocena (1) Polecam wszystkim pełen profesjonalizm Bolek Elzbieta - ocena (1) Witam Chciałbym się podzielić swoją opinią po wizytach w Dental Titanium.... Elzbieta Alina - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Doktor Bartosz Kita wszystko dokładnie wyjaśnił. Alina
Jacek Ryniec - ocena (1) Pozytywne ,bezpieczne Jacek Ryniec Maria - ocena (1) Bardzo empatyczny i pomocny doktor, przełamałam lęki przed dentystą Maria Magda - ocena (1) Polecam! Najlepszy gabinet stomatologiczny w Gdyni, zarówno dla dorosłych,... Magda Stefan - ocena (1) Zostałem skierowany przez Rzecznika OIL w Gdańsku do lek. chirurga... Stefan Agnieszka - ocena (1) Perfekcyjnie wykonana usługa. Dokładnie zbadano stan mojej jamy ustnej oraz... Agnieszka Iwona - ocena (1) Bardzo wyrozumiali, cierpliwi i kompetentni Lekarze. Miłe Panie w rejestracji Iwona Leszek - ocena (1) W dniu dzisiejszym udałem się na umówioną wizytę, w konkretnym celu -... Leszek Wojciech - opinia (3) Niestety podjąłem się leczenia ortodontycznego u Pani Moniki. Zepsuty zgryz,... Wojciech Wojnowska - ocena (1) Dr Sosnowski, pełen profesjonalizm, bardzo kontaktowy, kulturalny, cierpliwie... Wojnowska Katarzyna - ocena (2) Jestem zadowolona z moich pięknych zębów. Pani Doktor Sobczak bardzo ciepła i... Katarzyna Jolanta - ocena (2) Bardzo dobrzy specjaliści. Doskonale wykonany plan leczenia. Bardzo miłe... Jolanta Pacjentka - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej w klinice usługi. Cały personel wykonał... Pacjentka WM - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie. WM Mariusz Bolek - ocena (1) Chciałbym za pośrednictwem tego portalu podziękować i polecić firmę... Mariusz Bolek Maciej - ocena (1) Wrażenia złe. Brak kwalifikacji ortodonty. Pani stwierdziła, że leczenia się... Maciej Radosław K. - ocena (1) dr Katarzyna Kwiatkowska jest lekarzem aniołem, delikatnie, bezboleśnie,... Radosław K. sandra - ocena (1) Gorąco polecam z całą odpowiedzialnością Panią Agnieszkę, wspaniałą osobę i... sandra