Ewa Makuch - ocena (1) Serdecznie polecam dr. Jasińskiego, bardzo profesjonalne podejście. Usunięcie... Ewa Makuch Jan - ocena (1) Dobre pierwsze wrażenie to nie wszystko. Niestety opieka i miła obsługa jest... Jan Lucyna - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Punktualnie, bezboleśnie. Polecam w 100% Lucyna
Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam dr Jasińskiego, profesjonalny, konkretny, z pozytywnym... Natalia Alicja - ocena (1) Szczerze polecam dr.Jasinskiego. jego profesjonalne podejście do pacjenta ,... Alicja Marek - ocena (1) Witam,cztery wizyty każda co trzy miesiące miałem przyjść na przymiarkę po... Marek Jan - ocena (1) Zrobiono mi implanty i jestem zadowolony. Polecam pana doktora Jasińskiego. Jan Dagmara - ocena (1) W klinice państwa jasińskich HCentrum wykonano mi implanty. Wszystko zostało... Dagmara Rafał - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Rafał Kinga - ocena (1) Najcudowniejszy personel pod słońcem. Polecam każdemu. Indywidualne podejście... Kinga Maciej - ocena (1) Przemiła obsługa od samego wejścia. Przed rozpoczęciem leczenia wszystko... Maciej Irena - opinia (3) Dr. Grzegorz Iwanek to pod każdym względem kosmos współczesnej stomatologii... Irena Łukasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Czułem się całkowicie zaopiekowany od wejścia do... Łukasz Dawid P - ocena (1) Wybrałem Centrum na usunięcie zatrzymanej ósemki. Zabieg bezbolesny, ząb... Dawid P Dinmuhammad - ocena (1) 15 Rok masstersex Dinmuhammad Aleksander - ocena (1) Dr Wojciech to wyjątkowy specjalista. Serdecznie polecam. Aleksander Filip - ocena (1) Super jakość! Super Specjalista! Filip Adam M. - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Muszę przyznać, że jestem lekkim... Adam M. Katharinka - ocena (1) Leczylam żeby jeszcze w poprzednim gabinecie pare lat temu, usuwalam również... Katharinka Mmm - ocena (1) Pan Monika szczegółowo i profesjonalnie przeprowadziła kontrolę uzębienia... Mmm