Dawid - ocena (1) Kilka dni temu zakonczylem leczenie ortodontyczne u doktor Natalii. Efekt... Dawid Dawid Żurawski - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem bardzo zadowolony z usług.... Dawid Żurawski Marcin - ocena (1) Profesjonalne czyszczenie i wybielanie zebow. Zeby jak nowe. Profesjonalizm... Marcin
Anna - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi stomatologicznej, atmosfery oraz profesjonalnego... Anna Katarzyna Zawadzka - ocena (1) Do kliniki trafilam z polecenia kolezanki, ktora leczyla zeby i jest bardzo... Katarzyna Zawadzka Marek. K - ocena (1) Pan Wojciech to prawdziwy profesjonalista w swoim fachu ! Jego ogromna... Marek. K Amelia - ocena (1) Serdecznie polecam dr Natalię, w końcu mam proste i piękne zęby. Caly... Amelia Leszek - ocena (1) Z całego serca polecam Dr. Jakuba. Za profesjonalne podejście do zabiegu,... Leszek Joanna. K - ocena (1) Piękny uśmiech w kilka dni, serdecznie polecam Pani Ania przemiła i cierpliwa... Joanna. K Alicja - ocena (2) Polecam dr.Laskowskiego,bardzo dokładny-wszystko tłumaczy,pokazuje na... Alicja Julia - ocena (1) Pani Ortodontka jest bardzo miła i czuć od niej pozytywna energie i bardzo... Julia Pacjent - ocena (1) Super, polecam każdemu Pacjent Kalina Voit - ocena (1) Moim zdaniem było super panie były przemiłe w dodatku wszystko robiły bez... Kalina Voit Celina - ocena (1) Polecam w 100% . Doktora Marcina mistrz swoim fachu. Celina Marta Dż - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Dr Ola najlepsza. Marta Dż Emilia W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Miło i profesjonalnie. . Dr Książek i dr Weber... Emilia W. Wiktoria Król - ocena (1) Bardzo polecam obsługę ortodontyczną. Profesjonalna i miła, świetna atmosfera ️ Wiktoria Król Grzegorz Krokosiński - ocena (1) Bardzo dobre wrażenia Grzegorz Krokosiński Kasia - ocena (1) Gabinet godny polecenia. Profesjonalizm , wspaniałe podejście do pacjenta.... Kasia Katarzyna - ocena (1) Serdecznie polecam ! Jestem zachwycona Doktorem Krupskim podejściem pełnym... Katarzyna