Tego szukałem. (2) Długo zwlekałem z wizytą u stomatologa ale coraz częstszy ból zęba... Zdzisław Gorąco polecam (1) Pani Dominika jest świetnym fachowcem. Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony... Paweł profesjonalnie, przystępne ceny, miła atmosfera (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo dobra jakość leczenia, miła... Max
Domi-Med na 6+ (1) Pani lekarz dent. Dominika odratowała moje uzębienie po wpadce tak zwanego... Martyna Polecam!!!! (1) Polecam gorąco ten gabinet, a w szczególności Panią Kasię Płotkę, rewelacyjne... Sylwia Świetna atmosfera (1) Pani Doktor jest bardzo miła i uprzejma. Gabinet rewelacyjnie wyposażony jak... Karol SuPer (2) Nigdy nie czekam na wizytę. Ceny... może byc. 2 lata noszę aparat i narzie... ... przyjażnie i profesjonalnie, nie tylko dla najmłodszych.... (1) Miałem mało czasu przed wyjazdem za granicznym i duża dolegliwość. Choć... Stary Nied~źwied~ź Polecam (1) Goraco polecam Dental Spa, a przede wszystkim dr Grabska i dr Durme. Miałam... Natalie Kasia (1) Chcialabym powiedziec jedno jesli szukasz ortodonty to tylko u dr Iwony. Pani... bardzo szczesliwa pacjentka baardzo drogie usługi (2) sprytne rozbicie na cenę usługi chirurgicznej i protetycznej a cena... maurycy gorąco polecam !!!!!! (1) Oby więcej takich gabinetów. Bardzo miła i sympatyczna Pani doktor, której... Gosia Polecam (1) Chodze do Eurodentu juz jakis czas i jestem zadowolona z dentysty jak nigdy... Ktos Nie polecam (1) Proteza wykonana przez lekarkę spada, po każdej kolejnej wizycie nadal nie... Michał Bardzo miła pani doktor (1) Polecam szczególnie taką miłą, młodą Panią doktor o nazwisku na W... Bardzo... Sisq K.... - opinia (1) Fatalne podejście do pacjenta, na poczekalni czekałam 40 min na wizytę!!!... K.... Do Jasińskiego warto czekać każdy czas jest najlepszy! (1) Kiedyś w Warszawie dentysta zostawił mi nici w dziąsłach. Ponadto miłam żęba... Beata wdzięczna pacjentka (1) Na wstępie pragnę podziękować całemu zespołowi medicodent za pomoc. Jestem im... Ania jestem zachwycona (1) Pani Doktor ma niezwykle wrecz podejscie do dzieci, moje dziecko traktuje z... Marysia Bardzo dobry gabinet (1) Pani dr Dominika to świetny fachowiec – nie tyko dba o nasz aktualny... bartek