Już się nie boję dentysty ;) (2) Zawsze miałam traumę, jeśli chodzi o wizyty u dentysty, ale skończyła sie ona... MM NIE POLECAM DR. MATEUSZA Z. !!!! (4) Witam, Ostatnio bylem na wizycie u dr.MATEUSZA Z. Byla to konsultacja w... xxx Godny polecenia (1) Leczenie w gabinecie Domi-Dent zawsze odbywa się w sposób rzetelny i... Krystyna
Doktor Barbara to najlepszy stomatolog (1) Pani doktor Barbara Kasprowczi to najlepszy stomatolog u jakiego byłem. Nie... Krystian Tani dobry denysta (1) polecam Max W końcu mam dobrą protezę (1) Kilka lat męczyłem się z źle dopasowaną protezą. Teraz w końcu mogę nosić ją... Karol Gorąco polecam (1) Gorąco polecam.Miły personel,pełen profesjonalizm,przystępna cena Karolina-Norwegia Jest ok (1) Byłem na leczeniuui pana Rafała i cóż mogę powiedzieć, sprzet ma ok chociaż... Obserwator Profesjonalizm na każdym kroku. (1) U pani Agnieszki widać profesjonalne podejście na każdym kroku: od diagnozy,... Rafał Sopot dr Marek Komorowski (1) Bardzo dobry lekarz, kompetentny, wnikliwy, sumienny. w jego gabiniecie... erm Perfekcja (1) Perfekcja w każdym calu! Dobro i zadowolenie pacjenta jest najważniejsze w... Ela Polecam! (2) Byłam tam już kilkakrotnie z 4-letnim dzieckiem, które ma na swoim koncie... Magda dr Komorowski (1) Rewelacyjny lekarz, wspaniały człowiek, profesjonalista w każdym sczególe,... mids Pełen profesjonalizm (1) Do "Domi-Dent" chodzi prawie cala moja rodzina i każdy jest zadowolony.... Aga paticzek155@wp.pl - opinia (1) sama zakupic po konsultacji z ortodontka oczywiscie, popoludniu zadzwonilismy... paticzek155@wp.pl narzucaja niewyobrazalna marze!!! (1) We wrzesniu 2009 udalam sie do Eurodentu ze swoim 3letnim synkiem, zaznacze... bKK warte polecenia! (1) Przede wszystkim bardzo bardzo wysoka jakość leczenia. Niezwykle przyjazne i... Igor Sawicki Szybko i profesjonalnie (1) Byłem zaskoczony, w zasadzie w ciągu jednego dnia od telefenu, rejestracji i... Wujek dr Komorowski (1) Super lekarz, bardzo dobry fachowiec, życzliwy, trochę się czeka, ale... Rafał dr Komorowski (1) Nie wyobrażam sobie wizyty w innym gabinecie, dr Komorowski jest rewelacyjnym... Dorota