Leczenie kanałowe na jednej wizycie! Dla mnie rewelacja!!!! (1) Miałam leczony ząb kanałowo i jak wszystkim wiadomo nie jest to... E. Łączek W końcu solidna i kompetentna obsługa stomatologiczna (1) Na lepszą do tej pory nie trafiłem, a już nie jedna maszyna mi zęby... Marcin Serdecznie polecam:) (1) Ja trafiłam do tej przychodni poprzez nieprofesjonalizm mojej porzedniej... Jolka
E.Damulewicz - opinia (1) Świetna jakość usług. Gabinet i obsługa na najwyższym poziomie. Świetne... E.Damulewicz zdecydowanie polecam (1) miałam strach przed dentystą ... i nie byłam pare ładnych lat, wkońcu... b the best of (1) Dr Krupski jest najlepszym stomatologiem, z jakim miałam do czynienia. Leczy... Serek Dziękuję za pomoc (1) Byłem służbowo w Sopocie i robolał mnie wiecie kto (?) Wszędzie mnie... A. LEKARZ Z POWOŁANIEM!!! (1) Szanowni Państwo. Dość długo poszukiwałem dobrego i niedrogiego stomatologa... Pzremek Daszyński pełna kulturka (1) Nareszcie znalazłem porządnego dentystę w okolicy! Sprzęt do leczenia... adam k. Szczeże polecam!!! (1) Lekarz miły i kompetentny. Gabinet profesjonalnie wyposażony,na równi z... A.Torbiński Polecam (1) Bardzo fajna klinika. Wszyscy stomatolodzy pracujący tam są mili i życzliwi.... Nieznajomy bardzo fachowo, bardzo sympatycznie (2) Serdecznie polecam qabinet! Po raz pierwszy w życiu polubiłam wizyty w... pacjentka megi - opinia (1) Bardzo polecam ten gabinet.Pani Agata jest bardzo miła, opanowana i... megi Uwaga (1) Byłam z dzieckiem (15 l.) robiła się mała dziurka od 3 roku życia istniała... Agnieszka L. Polecam! (1) Trafiłam tam przez przypadek i zostałam:) wizyty u dentysty stały się... magda Kasia - opinia (1) Chciałam podzielić się swoją opinią na temat gabinetu.Chodzę już tam od... Kasia SUPER (1) Nareszcie doczekalismy sie prawdziwego gabinetu.. i wszystko bezbolesnie i... Andrzej Bardzo dobra klinika (1) Podejscie do pacjenta jest dobre. Panie sa mile a pani doktor Piaskowska jest... illt Warto (1) Skorzystałem z pomocy stomatologa H Centrum w sytuacji nagłej. Jednym słowem... Marcin Jacek - opinia (1) personel super,w porównaniu z innymi gabinetami ceny średnie, jakość leczenia... Jacek