Bardzo dobry gabinet (1) Pani dr Dominika to świetny fachowiec – nie tyko dba o nasz aktualny... bartek Gabinety Dentystyczne (1) Witam GabinetyDentystyczne.pl Aukcja domeny trwa do dzisiaj... Damian Pełen Pozytyw (1) Dziwią mnie te negatywne opinie o Euro Dencie, gdyż ja jestem stałą pacjentką... Agnieszka
Narzedzie do czyszczenia kanalow zaplombowane w moim zembie.... (1) Pani dentystka ktora "leczy" w tym gabinecie to ..... Podczas leczenia... BartZ6 wszystko ok (1) rzetelnie, dokładnie, merfik Już się nie boję dentysty ;) (2) Zawsze miałam traumę, jeśli chodzi o wizyty u dentysty, ale skończyła sie ona... MM NIE POLECAM DR. MATEUSZA Z. !!!! (4) Witam, Ostatnio bylem na wizycie u dr.MATEUSZA Z. Byla to konsultacja w... xxx Godny polecenia (1) Leczenie w gabinecie Domi-Dent zawsze odbywa się w sposób rzetelny i... Krystyna Doktor Barbara to najlepszy stomatolog (1) Pani doktor Barbara Kasprowczi to najlepszy stomatolog u jakiego byłem. Nie... Krystian Tani dobry denysta (1) polecam Max W końcu mam dobrą protezę (1) Kilka lat męczyłem się z źle dopasowaną protezą. Teraz w końcu mogę nosić ją... Karol Gorąco polecam (1) Gorąco polecam.Miły personel,pełen profesjonalizm,przystępna cena Karolina-Norwegia Jest ok (1) Byłem na leczeniuui pana Rafała i cóż mogę powiedzieć, sprzet ma ok chociaż... Obserwator Profesjonalizm na każdym kroku. (1) U pani Agnieszki widać profesjonalne podejście na każdym kroku: od diagnozy,... Rafał Sopot dr Marek Komorowski (1) Bardzo dobry lekarz, kompetentny, wnikliwy, sumienny. w jego gabiniecie... erm Perfekcja (1) Perfekcja w każdym calu! Dobro i zadowolenie pacjenta jest najważniejsze w... Ela Polecam! (2) Byłam tam już kilkakrotnie z 4-letnim dzieckiem, które ma na swoim koncie... Magda dr Komorowski (1) Rewelacyjny lekarz, wspaniały człowiek, profesjonalista w każdym sczególe,... mids Pełen profesjonalizm (1) Do "Domi-Dent" chodzi prawie cala moja rodzina i każdy jest zadowolony.... Aga paticzek155@wp.pl - opinia (1) sama zakupic po konsultacji z ortodontka oczywiscie, popoludniu zadzwonilismy... paticzek155@wp.pl