mój lekarz (1) Od kilku tygodni jestem pacjentem dr Kujawskiej ,wreszcie nie boje się... adam Miło i profesjonalnie. (1) Trafiłem do gabinetu poleconego przez znajomego.W Curodentalu zostałem miło... Jacek Od 12 lat (1) regularnie co 6mcy odwiedzam gabinet Pani B.. Jako osoba jest bardzo uprzejma... maja
Polecam. (1) Zdecydowanie polecam wszystkim którzy cierpią z powodu fobi na stomatologów.... pacjentka Nic nie bolało (1) Polecam implanty - mimo inwazyjności zabiegu rzeczywiście nic nie bolało i... M.G.N Łukasz.K - opinia (1) Jak najbardziej polecam ta klinikę innym :) Personel miły i życzliwy,... Łukasz.K Super dontystka!! (1) Nic wiecej nie trzea mowic! Marta Świetny gabinet (1) Bardzo dobry gabinet, świetni lekarze. Jakość uslug i cena ok. Kubulek Gorąco polecam! (2) Gorąco polecam wszystkim osobom które chcą sobie podreperować swoje... Gienia opinia (1) Jeśli chodzi o leczenie to klinika godna polecenia, leczenie skuteczne i... Pacjent Polecam (1) Zwiedziłam z synem pare.... gabinetów i niestety żaden nie miał tak... łukasz i mama leczenie, które nie ma końca... (1) Leczenie dwóch zębów trwa już trzeci miesiąc i nie widać końca. Mam wrażenie,... Mardo Nieprofesjonalni (1) Za rtg panoramiczny zębów zapłaciłam tyle co u konkurencji, niestety ze... Joda Fachowe podejście (1) To jest jedyna klinika w kturej niema problemu nie do przeskoczenia zawsze... ewa b - opinia (1) Młody,świetny personel.Skutecznie i szybko Bardzo sympatyczne podejście do... b I will never go back agian! Nigdy tam juz nie wroce! (1) My dentist was very competent, but the managment of the clinic is not so... Agneta Ljungberg Anna Straszyńska - opinia (1) Długo zastanawiałam się nad metodą wstawienia brakującego zęba. Inni dentyści... Anna Straszyńska stomatolog (4) gdzie moge znalezc dobrego stomatologa, ktory ma umowe z NFZ i przyjmie mnie... jaa Polecam wszystkim:) (1) W tej klinice od początku mogłam liczyć na profesjonalizm, dyskrecję i zawsze... Kasia Michał S. - opinia (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta. Sympatyczna i profesjonalna lekarka. Michał S.