profesjonalnie i milo polecam wszytkim (1) Byłam pacjentką dr Michała. Leczylam u niego 7 kanałowo i pare innych ząbków.... Agnieszka leczenie (1) P.Igor jest superowym dentysta wszystko zawsze przebiega fachowo i z żartem.... domcia Paulina Huk - opinia (1) Polecam wszytskim wizyty u dr Buciory:szybko i profesjonalnie wykonywane... Paulina Huk
Zadowolona pacjentka (1) Zrażona poprzednimi doświadczeniami z innym gabinetem stomatologicznym z... Grażyna leczenie (1) Doktor igor jest bardzo miły kontaktowy i profesjonalny. Jest inni niz inni... Klient miladenta Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anita byłem w piekle (1) serdecznie polecam miłośnikom wyrafinowanych tortur,gabinet ten proponuje np... przemek leczenie (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych usług przez pracujacego tam... Monia. plombowanie (1) szybko, łatwo i przyjemnie. Nic nie bolało. Doktor Igor jest bardzo... zadowolona pacjentka super (1) SUPER DENTYSTA MIŁY I PRZYSTOJNY POLECAM. DOMINIKA xDD nie wiem co zrobic (1) w lipcu umówiono mnie telefonicznie na leczenie kanalowe gornej szostki... anulka super (1) Obsługa exstra , abstrachuję od obaw co do bólu- którego jak pózniej... Ryszard Góralski Rewelacja :) (1) Super lokalizacja, sprawne funkcjonowanie kliniki, wystój i wyposażenie... Emi. Warto skorzystać - POLECAM !!! (1) Niedawno skorzystałam z usług tego gabinetu. Jestem bardzo mile zaskoczona... Kasia Rewelacja! (1) Ceny może nie są najniższe, ale za to ta obsługa... aż kipi serdecznością!!!... suszka PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU (1) Wyjątkowy profesjonalizm pani dr Zadrożnej czyni z gabinetu perełkę na... Magdalena polecam ten gabinet (1) Chciałam bardzo podziękowac pani doktor i miłej asystentce za profesjonalne i... alicja najlepszy gabinet (1) Godny polecenia gabinet, wspaniale podejscie do pacjenta i super jakosc... Pacjentka świetny gabinet (1) byłem wczoraj w nocy z ostrym bólem zęba, nie wiedaiłem że w ogóle może... Tomek POZDRAWAM PANI JOLU .... (1) WITAM BARDZO GORACO DZIEKUJE ZA LECZENIE MOICH ZABKOW I MOJEJ RODZINKI... KATARZYNA MORAWSKA