Polecam (1) Wypełnienie ok 100-150 zł, leczenie kanałowe 500 zł. Nie jest tanio, jednak... Anna Polecam, (1) Rewelacyjne podejście do pacjenta, pani doktor jest bardzo sympatyczna. Jak... Kasia Aska - opinia (1) Fajna miejscowka, milo, wygodnie, bezbolesnie, sympatycznie i na czas. Troche... Aska
:):) (1) bardzo mila dentyskta, nie zdziera i podchodzi profesjonalnie do swojej pracy... lawinka a dla mnie super!!! (1) mi tam się bardzo podoba przychodnia, oczywiscie troche trzeba wydac... abc Bardzo polecamy (1) Leczymy się u pani doktor od kilku lat. Długo szukaliśmy stomatologa, który... Dorota stała klientka (1) Wraz z mężem i dziećmi jeteśmy pacjentami gabinetu Pani doktor. Cociaż nie... Alicja Nagroda (1) Bardzo dobrzy lekarze, dobre ceny. Wspan.ambiente; nowoczesny gabinet. Wolanski Ortodoncja niepolecam!!!! (1) miałam zakładany aparat w tej klinice bez rewelacji zaszybko sciagniety... mARA rodzina - opinia (1) W miłych i komfortowych warunkach leczenie zębów to przyjemność.Fachowość... rodzina Zdecydowanie polecam (1) W przychodni bylam aby usunac zab madrosci, przyznaje stresowalam sie przed... nulka naprawde polecam!!jestem naprawde zadowolony z leczenia w tej klinice (1) Lecze sie w tej klinice juz od paru lat i jestem super zadowolony, lekarze sa... pacjent Goraco polecam! (1) Goraco polecam! Do Pani Doktor Wioletty trafilam jakies 2 lata temu, mila... M. Pełny profesjonalizm ! (1) Trafiłam do tego gabinetu poprzez wyszukiwarkę internetową, to był mój dobry... pacjentka Urszula - opinia (1) Leczymy ząbki (dzieci w wieku 5,6 i 8 l.) u pani doktor Wioletty... Urszula Polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo sympatyczni lekarze i gabinet. Ceny... Pacjentka monia - opinia (1) Leczenie przy minimalnym bólu (nawet przy usuwaniu zęba), szybkie i... monia POLECAM !!!! (1) Wszystkim, którzy szukają dobrego gabinetu, mogę polecić ArtDentico.Pani Maja... Kamil :):):) (1) Klinika nie tylko świetnie wygada, ale również rewelacyjnie funkcjonuje,... Irena Pokora Jak na dentystę, to w porządku :) (1) Za wizytami u dentysty nie przepadam, jak zapewne większość, ale w tym... Michał G.