Super! (1) Dr Kujawska najsympatyczniejsza lekarz w Trójmieście, miła i delikatna. Zna... wdzięczny pacjent moj dentysta (1) Pierwszy raz skorzystalam ja z uslug tej stomatolog....teraz korzysta cala... danti naprawa protezki (1) bardzo szybko i profesjonalnie mimo soboty bardzo elastyczni super polecam krzysztof
adam (1) Niesamowita atmosfera, fachowe podejscie i bardzo mile panie w rejestracji.... adam Wszystkim polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia i wszystkim polecam tą klinikę! Lekki,... Anna pacjent od spirytusu (1) DZIĘKUJĘ BARDZO PACJĘT Lady_Aleks - opinia (1) PO PROSTU NAJLEPSZY DENTYSTA W TRÓJMIEŚCIE!!! Lady_Aleks Fachowa opieka stomatologiczna (1) Polecam. Od ok 13 lat korzystam z rodziną z opieki p. Tomasza Melkowskiego.... Krzysztof z Oruni Super Gabinet (1) Do EuroDentu na Suchaninie trafilam z polecenia znojmej z pracy, gdyż tam... JUDYTA Polecam dr.Kuraś-Sulską (1) Polecam jak najbardziej!!!Dr Małgosia podchodzi do pacjenta bardzo... m.m ocena (1) Każdy z Państwa ocenia Panią Honorate . jednakze oprócz niej to personel... iwona raczyńska bezstresowo i bezboleśnie (1) Bezstresowo i bezboleśnie zarówno dla ciała jak i dla portfela. Wizyty... alewkowska x - opinia (1) bardzo dobry doktor szybko i dokladnie i skutecznie leczy, gabinet nie jest... x i tak urocza dziewczyna (1) ale to chyba tez nie dentyska ale asystenka ... Pawel stomatolodzy (1) to jest najlepsza klinika z jaką się spotkałam, naprawdę nie ma nic, co... taka_se_beata_ szukam dalej dobrego stomatologa - opinia (1) Miło i przyjemnie - fakt. Zagraniczny klient ma pierwszestwo - mimo ustalonej... szukam dalej dobrego stomatologa monika - opinia (1) Chciałabym podziękowac pani doktor Trojanowskiej za solidne leczenie,za... monika Maria - opinia (1) Bardzo dziękuję pani doktor Trojanowskiej za fachową opiekę -wdzięczna pacjentka Maria meg - opinia (1) Wszystko super!! polecam ten gabinet! meg Polecam (1) Z przyjemnosciom wystawiam pierwszy pozytywny komentarz. Bardzo fajny,... Michał