naprawde polecam!!jestem naprawde zadowolony z leczenia w tej klinice (1) Lecze sie w tej klinice juz od paru lat i jestem super zadowolony, lekarze sa... pacjent Goraco polecam! (1) Goraco polecam! Do Pani Doktor Wioletty trafilam jakies 2 lata temu, mila... M. Pełny profesjonalizm ! (1) Trafiłam do tego gabinetu poprzez wyszukiwarkę internetową, to był mój dobry... pacjentka
Urszula - opinia (1) Leczymy ząbki (dzieci w wieku 5,6 i 8 l.) u pani doktor Wioletty... Urszula Polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo sympatyczni lekarze i gabinet. Ceny... Pacjentka monia - opinia (1) Leczenie przy minimalnym bólu (nawet przy usuwaniu zęba), szybkie i... monia POLECAM !!!! (1) Wszystkim, którzy szukają dobrego gabinetu, mogę polecić ArtDentico.Pani Maja... Kamil :):):) (1) Klinika nie tylko świetnie wygada, ale również rewelacyjnie funkcjonuje,... Irena Pokora Jak na dentystę, to w porządku :) (1) Za wizytami u dentysty nie przepadam, jak zapewne większość, ale w tym... Michał G. Nic nie boli :) (1) Mila i sympatyczna atmosfera.Wiedza jak rozluznic atmosfere ze odchodzi... GOSC zadowolona (1) Gabinet wybrałam przypadkowo bo mnie przypilił ból zęba. Trafiłam na młodą... Ela Mazurkiewicz polecam (1) Mnie się podobało- jeśli u dentysty może się podobać :)Bardzo miłe panie... Agniecha Wszystko to czego oczekujemy od specjalisty (1) Wstyd sie przyznać, ale przez strach i zaniedbanie doprowadzilem do tego ze... Tomek zależy co dla kogo ważniejsze (1) Moja opinia dotyczy wyłącznie pani doktor (nb b. miła). Założyła mi plombę,... wykpiona GABINET dla NOWOBOGACKICH ! (1) Jeśli zarabiasz poniżej 3 tys netto miesięcznie to sobie daruj! Jestem po... Myszkin Polecam Gabinet Usmiech na 5!!! (1) Naprawdę polecam ten gabinet i panią dr. Kucharską- Polak :) Generalnie... czarek Polecam (1) Polecam długo chodze tylko do tedo centrum bardzo mila obsluga i jakosc... BOZENA Raczej ,,NIE" (1) Na pewno drugi raz tam nie pójdę a dlaczego po pierwsze drożyzna za... spłukany Polecam (1) Obsługa fachowa, miła i bezstresowa. Chyba więcej nie trzeba wymagać od... Łukasz Świetne miejsce (1) Jestem więcej niż zadowolona. Podejście do pacjenta fantastyczne, każdy... Magda