BALEM SIE ALE TU PRZESTALEM (1) leczylem zeby dawno temu ale balem sie stasznie majac juz kilka lat na karku... ANDRZEJ OK (1) W podobnym czasie bylem jeszcze w gabinecie Eurodent na Morenie i w... Pacjent Testowy Polecam (1) Usługi naprawdę na wysokim poziomie! Łukasz
Podziękowania (1) Chciałem pochwalić panią doktor za profesjonalne podejście do małych... Grzesiek frida - opinia (1) Byłam bardzo zadowolona zpoziomu leczenia i profesjonalizmu personelu moje... frida Pani dr Joanna Skrodzka (1) Bardzo mila i sympatyczna kobieta. Balam sie dentysty po wczesniejszych... pacjentka d - opinia (1) Długie czekanie na umówioną wcześniej wizytę (45 minut) jest denerwujące bo... d polecamy (1) Polecam!Bardzo sympatyczne Panie dr.Miłe podejście do przestraszonego... martycha polecam (1) jak ktos ceni sobie rzetelnie wykonana prace to bardzo polecam gabinet... Pola warto (1) Bardzo polecam chodze juz od 2 lat i nie mam zamiaru zmieniać. Miła i fachowa... Dorota :) - opinia (1) Dr Grzegorz jest najlepszym dentysta! Na wiztyty przychodze bez strachu,... :) Polecam ten gabinet (1) Wykonuje leczenie kanałowe w tym gabinecie.Jestem po pierwszej wizycie i... Dominika nowy gabinet (1) Gabinet jest zupełnie nowy i jeszcze niewiele stałych pacjentów o nim wie, a... malwina wspaniały lekarz polecam (1) Gorąco polecam Tego lekarza.Wspaniały specjalista,miłe i sympatyczne... EK pani dr.Joanna Skrodzka (1) Rewelacyjna kobieta.Po wczesniejszych przezyciach bałam się dentysty,ale... honey naprawde polecam! jestem zachwycona (1) Trafiłam do gabinetu około miesiąc temu całkiem przypadkiem i naprawde nie... dzieczna pacjentka dłutowanie ósemek (1) miesiąc temu miałem usuwaną już drugą zatrzymaną dolną 8, wszystko poszło po... m Wysoka jakość za rozsądną cenę (1) Jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić to prasa z zeszłego tygodnia. Jakub Szajkowski gosia - opinia (1) W Gabinecie PERCURO przyjmuje rowniez bardzo mila i sympatyczna pani. Nie... gosia Rewelacja (1) Rewelacyjna pani doktor :) Leczenie na bardzo wysokim poziomie, bardzo miłe... Pacjentka