ZĄBECZKI (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z BARDZO MIŁEJ OBSŁUGI,ORAZ INDYWIDUALNEGO PODEJŚCIA... MARCIN K. Moja opinia (1) Oczywiście fajnie, że pierwsza wizyta jest darmowa, ALE patrząc na ceny... aga SUPER GABINET DLA TYCH CO SIĘ BARDZO BOJĄ POLECAM ! (1) POLECAM TEN GABINET ,zwłaszcza osobom które boją się bólu,stomatologa itd.NIC... Wdzięczna
Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam! Profesjonalizm w każdym calu. Miła atmosfera i fachowa... Beata Nie polecam (1) Po dwukrotnej wizycie mam dość.Nie wiem jak można przyjmować pacjentów w... Sabina K. Aga - opinia (1) Nagły, dokuczliwy ból zęba zmusił mnie do pójścia do dentysty, który znajduje... Aga To jest Centrum z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Polecam! Podejście do pacjentów jest miłe i sympatyczne a ceny niewygórowane!... halny REWELACYJNY GABINET DENTYSTYCZNY (1) PO RAZ PIERWSZY,DOWIEDZIAłAM SIę Z INTERNETU O TYM GABINECIE A żE AKURAT... MAGDA SUPER GABINET!! (1) Gorąco polecam Gabinet Uśmiech na 5:) Jest tam cudowna dr Marta, która... Zadowolona Pacjentka :) śpiewjąco-tańcząca (1) koleżanka mi poleciła,super rewelacja opieka bezbolesna i co najważniejsze... jadzia Ania - opinia (1) Przesympatyczna fachowa obsługa, już dawno nikt się o mnie tak nie... Ania Przestałem się bać dentysty! (1) Miałem problem z zębami i z racji tego, że się boję dentysty (a kto się nie... Tomek Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona, super podejscie do dorosłego jaki dziecka, bardzo... Ania m - opinia (1) bardzo nie miła obługa w recepcji. Pani wręcz krzyczała a potem się szybko... m m - opinia (1) bardzo miła pani z recepcji. tanie leczenie kanalowe 150 zł tylko. Fachowa... m Maga - opinia (1) umówiłam sie na wizytę tydzien wczesniej na konkretną wizyte, ale czekałam... Maga Brawo Pani Doktor (1) Takiego lekarza szukałem. Po wizycie u Doktor Prószyńskiej wyzbyłem się... endriu Najlepszy stomatolog na Pomorzu (1) Uważam dr Krystiana Krupskiego za najlepszego stomatologa na Pomorzu. Bardzo... K Polecam (1) Ja również przyłączam sie do pozytywnych opini na temat leczenia u Pani... Beata B godne polecenia (1) z wizyt u stomatologa korzystałam pół roku.jestem zadowolona z leczenia oraz... iwona