REWELACJA (1) NAJLEPSZE CENTRUM STOMATOLOGICZNE REWELACYJNA OBSŁUGA NO MOŻE PO ZA... ROBERT polecam (1) A ja zachęcam wszystkich do zapisywania się na wizyty do doktrora Jarząbka-... A jestem zadowolona (1) bardzo miła atmosfera! lekarze są niezykle uprzejmi i chętnie służa pomocą.... Alicja89
Bardzo fajny,sympatyczny i przystojny (1) Dr Krystian Krupski specjalista i profesjonalista jakich brak w tej... Madzia miła wizyta (1) jeżeli wizyta u dentysty może być miła, to u Pani Beaty taka jest. Leczę... gossha Dłutowanie... (1) hehe nie taki diabel straszny jak go maluja. mialem dlutowanie.. 2 razy..... Zadowolony pacjent Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM :) (1) Sympatycznie i nie jak u dentysty! :)) Dobre podejście do pacjentów -... Alicja Miło i przyjemnie (1) Naprawde bałam się dentysty jak diabeł święconej wody i poszłam do... ząbek falka - opinia (1) leczyłam zęby na Suchaninie od ok.4 lat. Byłam zadowolona do czasu- w końcu... falka Wnętrze i sprzęt robią wrażenie, panie w recepcji bardzo miłe (1) i pan doktor profesjonalista, ale... jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wejść... oleg Monika - opinia (1) Wreszcie znalazłam stomatologa, z którego usług będę korzystała na stałe.... Monika Malgorzata Marczak-Gutowska (1) Rewelacyjna!!!Pani Malgorzata Marczak-Gutowska jest bardzo mila i... Darek Nie wyobrażam sobie innego miejsca by leczyć zęby (1) Chodzę już do dr Komorowskiego kilka lat i jestem zachwycona. Szkoda, że... Malinka GORĄCO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy stomatologicznej świadczonej przez dr... ŁK Polecam! (1) Odkąd leczę się w tym gabinecie przestałam bać się wizyt u dentysty, lekarze... g.kilian ok:) (1) Ja polecam Panią Cwalinę!!! Czarna Monika - opinia (1) Polecam!!!szybka i miła obsługa Monika zawiedziona (1) Niestety, ja się bardzo zawiodłam, brak doświadczenia pani dentystki... kola Polecam (1) Serdecznie polecam. Leczenie w tym gabinecie jest na wysokim poziomie, wiem... Artur