wspaniały lekarz polecam (1) Gorąco polecam Tego lekarza.Wspaniały specjalista,miłe i sympatyczne... EK pani dr.Joanna Skrodzka (1) Rewelacyjna kobieta.Po wczesniejszych przezyciach bałam się dentysty,ale... honey naprawde polecam! jestem zachwycona (1) Trafiłam do gabinetu około miesiąc temu całkiem przypadkiem i naprawde nie... dzieczna pacjentka
dłutowanie ósemek (1) miesiąc temu miałem usuwaną już drugą zatrzymaną dolną 8, wszystko poszło po... m Wysoka jakość za rozsądną cenę (1) Jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić to prasa z zeszłego tygodnia. Jakub Szajkowski gosia - opinia (1) W Gabinecie PERCURO przyjmuje rowniez bardzo mila i sympatyczna pani. Nie... gosia Rewelacja (1) Rewelacyjna pani doktor :) Leczenie na bardzo wysokim poziomie, bardzo miłe... Pacjentka POLECAM (1) GORĄCO POLECAM DR WOŹNIAKA, DLA BOJAŹLIWYCH I DZIECI SZCZEGÓLNIE. MIŁY,... LUSIA Fantastyczny gabinet (1) Chodziłam wcześniej do wielu innych gabinetów ale dopiero tutaj spotkałam się... Madzia Rewelacja (1) Mam spore doświadczenie z różnego rodzaju stomatologami.Dopiero jak trafiłam... Kasia ZĄBECZKI (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z BARDZO MIŁEJ OBSŁUGI,ORAZ INDYWIDUALNEGO PODEJŚCIA... MARCIN K. Moja opinia (1) Oczywiście fajnie, że pierwsza wizyta jest darmowa, ALE patrząc na ceny... aga SUPER GABINET DLA TYCH CO SIĘ BARDZO BOJĄ POLECAM ! (1) POLECAM TEN GABINET ,zwłaszcza osobom które boją się bólu,stomatologa itd.NIC... Wdzięczna Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam! Profesjonalizm w każdym calu. Miła atmosfera i fachowa... Beata Nie polecam (1) Po dwukrotnej wizycie mam dość.Nie wiem jak można przyjmować pacjentów w... Sabina K. Aga - opinia (1) Nagły, dokuczliwy ból zęba zmusił mnie do pójścia do dentysty, który znajduje... Aga To jest Centrum z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Polecam! Podejście do pacjentów jest miłe i sympatyczne a ceny niewygórowane!... halny REWELACYJNY GABINET DENTYSTYCZNY (1) PO RAZ PIERWSZY,DOWIEDZIAłAM SIę Z INTERNETU O TYM GABINECIE A żE AKURAT... MAGDA SUPER GABINET!! (1) Gorąco polecam Gabinet Uśmiech na 5:) Jest tam cudowna dr Marta, która... Zadowolona Pacjentka :) śpiewjąco-tańcząca (1) koleżanka mi poleciła,super rewelacja opieka bezbolesna i co najważniejsze... jadzia