Malgorzata Marczak-Gutowska (1) Rewelacyjna!!!Pani Malgorzata Marczak-Gutowska jest bardzo mila i... Darek Nie wyobrażam sobie innego miejsca by leczyć zęby (1) Chodzę już do dr Komorowskiego kilka lat i jestem zachwycona. Szkoda, że... Malinka GORĄCO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy stomatologicznej świadczonej przez dr... ŁK
Polecam! (1) Odkąd leczę się w tym gabinecie przestałam bać się wizyt u dentysty, lekarze... g.kilian ok:) (1) Ja polecam Panią Cwalinę!!! Czarna Monika - opinia (1) Polecam!!!szybka i miła obsługa Monika zawiedziona (1) Niestety, ja się bardzo zawiodłam, brak doświadczenia pani dentystki... kola Polecam (1) Serdecznie polecam. Leczenie w tym gabinecie jest na wysokim poziomie, wiem... Artur meg - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu stomatologicznego.bardzo... meg Na 3+ (1) Przede wszystkim bardzo drogo,za kazdy najmniejszy szczegol trzeba placici... Ela Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti ok (1) bardzo dobry gabinet marek Polecam wszystkim. (1) Jestem pacjentką leczącą się Centrum Stomatologicznym Curodental.Leczyłam... Joanna Bystra Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam centrum Euro Dent. Bardzo profesjonalne podejście do... Michał K. ramonka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,przesympatyczna i fachowa... ramonka super (1) Pełen profesjonalizm, swietne podejscie do pacjenta, miła muzyczka w tle,... Marianna Polecam! (1) Gabinet godny polecenia.Wreszcie zadbano o moje zęby tak jak należy.Ceny jak... Kazimierz Polecam!!! (1) Jestem stałą pacjentką Gdańskiego Centrum Stomatologicznego i jestem... Wdzięczna pacjentka!! Polecam (1) Polecam zwłaszcza Panią Doktor Julitę Barwińską, to uczciwy i bardzo dobry... wierny pacjent komentarz do opinii Betti (1) Betti - w nowoczesnych gabinetach norma sa fotele, na ktorych pacjent lezy -... ola