Fachowcy jednym slowem (1) Ja również jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor wszystko... justyś kochani, (1) klinika jest wysmienita pod kazdym wzgledem, personel zna sie na rzeczy jak... Aniela Zgadzam się (1) w całości z powyższą opinią jakub
P.OLA ZARĘBSKA (1) jest to wspaniała kobieta TAK pani dała mi to że dzis moge I potrafie sie... Beata S(DOM.D) Zadowolony - opinia (1) Nigdy nie spotkalem sie z tak profesjonalnym i milym podejsciem. Korzystalem... Zadowolony zdecydowanie polecam (1) Leczę się w gabinecie p. Mackiewicza od kilku m-cy i jestem bardzo, bardzo... Patrycja wspaniały gabinet polecam (1) maja dobry sprzęt, obsługa bardzo miła, mężczyźni - załatwią was bezboleśnie. Anna Pełen profesjonalizm. (1) Nic dodać nic ująć-wszystko podoba mi się w tym gabinecie. Chodzę tam z... dolcevita pełen profesjonalizm (1) Przeszlam w klinice już kilka poważnych zabiegów (implanty, przeszczep... Magda Lekarz z powołania ! (1) Jestem klientką pani dr Małgosi, uważam ją za profesjonalistkę, każdego... klientka polecam! (1) trafilam do tego zakladu stom. przez przypadek, teraz polecam go znajomym!... ola Gorąco polecam ! (1) Gorąco polecam gabinet, a przede wszystkim Panią Małgorzatę i jej... Alina niby miło, ale fachowość godna pożałowania (1) Niby miło, z uśmiechem itp, aczkolwiek wiedza i umiejętności Pani Doktor na... marcin jestem bardzo zadowolona :) (1) Właśnie dzisiaj skończyłam leczenie kanałowe szóstki :) Po niemiłych... Weronika polecam!!! (1) Pani doktor jest bardzo sympatyczna,wszystko odbyło sie bezboleśnie,jestem... magda POLECAM (1) Na razie chodzi tylko moja córka i cieszy się na każdą kolejną wizytę. To... Dora Z podziękowaniami.... (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Marka za pomoc kiedy była naprawdę... Pacjentka rewelacja (1) Obsluga bardzo fajna, mila i sympatyczna, dr. Komorowski bardzo dobry... Snur stomatolożki... (1) Opinia moja jest taka: panie dentystki- mam na myśli również drugą panią G.,... kasik polecam!!! (1) bardzo miły dentysta, ma odstresowujące podejście do pacjenta. sprawny,... Ania