Ania - opinia (1) Przesympatyczna fachowa obsługa, już dawno nikt się o mnie tak nie... Ania Przestałem się bać dentysty! (1) Miałem problem z zębami i z racji tego, że się boję dentysty (a kto się nie... Tomek Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona, super podejscie do dorosłego jaki dziecka, bardzo... Ania
m - opinia (1) bardzo nie miła obługa w recepcji. Pani wręcz krzyczała a potem się szybko... m m - opinia (1) bardzo miła pani z recepcji. tanie leczenie kanalowe 150 zł tylko. Fachowa... m Maga - opinia (1) umówiłam sie na wizytę tydzien wczesniej na konkretną wizyte, ale czekałam... Maga Brawo Pani Doktor (1) Takiego lekarza szukałem. Po wizycie u Doktor Prószyńskiej wyzbyłem się... endriu Najlepszy stomatolog na Pomorzu (1) Uważam dr Krystiana Krupskiego za najlepszego stomatologa na Pomorzu. Bardzo... K Polecam (1) Ja również przyłączam sie do pozytywnych opini na temat leczenia u Pani... Beata B godne polecenia (1) z wizyt u stomatologa korzystałam pół roku.jestem zadowolona z leczenia oraz... iwona Pełen profesjonalizm (1) To czego szukałam... Profesjonalnie, dokładnie, sterylnie i przyjemnie... Teresa Droszynska Bardzo dobry fachowiec i super asystentka (1) Uwazam, że Pani Malgosia jest bardzo dobrym stomatologiem i ortodontą.... Iza Polecam (1) Profesjonalne i bezbolesne leczenie. Bardzo miła obsługa. Gorąco polecam!!!! Piotr Niezbyt... (1) Niestety byłem w tym polecanym gabinecie tylko raz i już nie zajżę. W... Maciek Fachowcy jednym slowem (1) Ja również jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor wszystko... justyś kochani, (1) klinika jest wysmienita pod kazdym wzgledem, personel zna sie na rzeczy jak... Aniela Zgadzam się (1) w całości z powyższą opinią jakub P.OLA ZARĘBSKA (1) jest to wspaniała kobieta TAK pani dała mi to że dzis moge I potrafie sie... Beata S(DOM.D) Zadowolony - opinia (1) Nigdy nie spotkalem sie z tak profesjonalnym i milym podejsciem. Korzystalem... Zadowolony zdecydowanie polecam (1) Leczę się w gabinecie p. Mackiewicza od kilku m-cy i jestem bardzo, bardzo... Patrycja