meg - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu stomatologicznego.bardzo... meg Na 3+ (1) Przede wszystkim bardzo drogo,za kazdy najmniejszy szczegol trzeba placici... Ela Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti
ok (1) bardzo dobry gabinet marek Polecam wszystkim. (1) Jestem pacjentką leczącą się Centrum Stomatologicznym Curodental.Leczyłam... Joanna Bystra Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam centrum Euro Dent. Bardzo profesjonalne podejście do... Michał K. ramonka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,przesympatyczna i fachowa... ramonka super (1) Pełen profesjonalizm, swietne podejscie do pacjenta, miła muzyczka w tle,... Marianna Polecam! (1) Gabinet godny polecenia.Wreszcie zadbano o moje zęby tak jak należy.Ceny jak... Kazimierz Polecam!!! (1) Jestem stałą pacjentką Gdańskiego Centrum Stomatologicznego i jestem... Wdzięczna pacjentka!! Polecam (1) Polecam zwłaszcza Panią Doktor Julitę Barwińską, to uczciwy i bardzo dobry... wierny pacjent komentarz do opinii Betti (1) Betti - w nowoczesnych gabinetach norma sa fotele, na ktorych pacjent lezy -... ola Szczerze? Nie ma lepszego lekarza od Pana Macka. (1) Panie Macku, reklamowac nie bede, bo po 1- nie trzeba, po 2- i tak ciezko mi... -anessa300- po resekcji (1) Miałam sporą torbiel za którą nikt nie bardzo chciał się zabrać a wszyscy... Agnes nie polecam (1) Po ostatnich dwóch wizytach w CS postanowiłam zmienić dentystę. Pierwszy... zniesmaczona ;-) Profesjonalne leczenie (1) Eurodent to jedna z nielicznych praktych na europejski poziomie. Marcin rewelacja (1) polecam ja Nie polecam! (1) Leczyłam zęby w centrum w ubiegłym roku.Teraz okazało się,że pod każdym... Asia Sabina - opinia (1) Według mnie jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy, podejścia do... Sabina