nie polecam (1) Leczyłam 1 ząb kanałowo rok temu. Do dziś mam problem z tym zębem. Kosztowało... yoko Mily - opinia (1) Pytam przez telefon jaki jest koszt założenia korony - słyszę \"700 zł total... Mily P - opinia (1) Też zamierzam skorzystać :) Z tego co się dowiedziałam to wizyta kontrolna... P
tylko tam :) (1) u Pani doktor leczę ząbki od początku istnienia gabinetu czyli już będzie... marta Alina - opinia (1) Panie mają rewelacyjne podejście do dzieci. Skutecznie, w bardzo sympatyczny... Alina Marika - opinia (1) Mam zamiar skorzystać z usług tego gabinetu. Może mi ktoś powiedzieć ile... Marika ocena (1) najlepsza lekarka z prywatnego centrum stomatologiczne jest kazimiera... wiewióra Świetna Pani Doktor (1) Polecam jak najbardziej!!! Profesjonalna, fachowa i miła obsługa. Wizyta w... Agnieszka Sz. Rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolony! Czekałem na narzeczoną, pani rejestratorka... Andrzej z Sopotu Robert Jaromowski (1) Dzięki Panu Robertowi Jaromowskiego odzyskałam zaufanie do stomatologa. Jest... MONIKA Ceny ? (1) Może i wszystko było by ok gdynby nie odstraszające ceny...nawet 300 zł... Anna Natalia - opinia (1) To że są opóźnienia to nie jest wina lekarzy ani pani w recepcji tylko samych... Natalia alina - opinia (1) W gabinecie byliśmy z czteroletnim dzieckiem. Wyposażenie jest bardzo dobre.... alina Gorąco POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Gabinet rewelacja naprawdę polecam, miłe i sympatyczne lekarki, można pytać o... krzysiek Rewelacja - polecam przestraszonym !!! (1) Najlepszy gabinet dentystyczny do jakiego trafiłam, Pani dr Ania dosłownie... Madzix Zadowolona Pacjentka - opinia (1) W końcu z przyjemnością chodzę do stomatologa. Usługi na poziomie jaki... Zadowolona Pacjentka Swietna klinika !! (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalna opieka lekarzy stomatologów, asystentek,... Natalia, Hamburg Byłem kilka razy (1) Napiszę krótko i na temat... Pan Marcinkiewicz w mojej ocenie 9 w skali do 10... Artur Andrzejewski BALEM SIE ALE TU PRZESTALEM (1) leczylem zeby dawno temu ale balem sie stasznie majac juz kilka lat na karku... ANDRZEJ OK (1) W podobnym czasie bylem jeszcze w gabinecie Eurodent na Morenie i w... Pacjent Testowy