nie polecam (1) To fakt - że miło, wysokie standardy... Ale taką samą jakość usług otrzymuje... Goska Mój dentysta :) (1) Ten kto pisze złe opinie na temat Eurodentu na Morenie chyba nigdy tam nie... Dominik K. Polecam (1) Polecam, Pani doktor, bardzo miła, bardzo sympatyczna i bardzo dobrze leczy. M
rewelacja dla dzieci (1) u pani doktor lecze 2 dzieci i naprawdę rewelacja, dzieci w ogóle nie boja... mama Polecam! (1) Doktor Melskowski wspaniale i bezstresowo leczy całą moją rodzinę. Doskonała... Ola ZADOWOLONA (1) Byłam dzisiaj w Centrum. Doktor M. Kozłowski dokonał ekstrakcji bezboleśnie,... ewka Wyrywanie (1) Miałam wyrywanego zeba przez p.Igora po wyrwaniu miesiac z bolu nie moglam... osoba Polecam (1) Mila atmosfera już od samego wejścia, a nawet jeszcze przez telefon. Leczę... Anka Jednym slowem REWELACJA (1) Na wstępie chciałbym bardzo podziękować całemu zespołowi MEDICODENT za... mirek Polecam (1) Wypełnienie ok 100-150 zł, leczenie kanałowe 500 zł. Nie jest tanio, jednak... Anna Polecam, (1) Rewelacyjne podejście do pacjenta, pani doktor jest bardzo sympatyczna. Jak... Kasia Aska - opinia (1) Fajna miejscowka, milo, wygodnie, bezbolesnie, sympatycznie i na czas. Troche... Aska :):) (1) bardzo mila dentyskta, nie zdziera i podchodzi profesjonalnie do swojej pracy... lawinka a dla mnie super!!! (1) mi tam się bardzo podoba przychodnia, oczywiscie troche trzeba wydac... abc Bardzo polecamy (1) Leczymy się u pani doktor od kilku lat. Długo szukaliśmy stomatologa, który... Dorota stała klientka (1) Wraz z mężem i dziećmi jeteśmy pacjentami gabinetu Pani doktor. Cociaż nie... Alicja Nagroda (1) Bardzo dobrzy lekarze, dobre ceny. Wspan.ambiente; nowoczesny gabinet. Wolanski Ortodoncja niepolecam!!!! (1) miałam zakładany aparat w tej klinice bez rewelacji zaszybko sciagniety... mARA rodzina - opinia (1) W miłych i komfortowych warunkach leczenie zębów to przyjemność.Fachowość... rodzina Zdecydowanie polecam (1) W przychodni bylam aby usunac zab madrosci, przyznaje stresowalam sie przed... nulka