jak dla mnie perfekcja i elegancja:)) (1) POLECAM kazdemu autor opinia (1) Korzystam z usług kliniki od początku jej istnienia obecnie jestem już na... zadowolony pacjent Profesjonalnie i nowoczesnie (1) Leczenie na najwyższym poziomie, nowoczesny sprzęt, miła atmosfera, pełna... ewa
Polecam (1) Polecam ten gabinet. Korzystałem kilka razy i za każdym razem wychodzę... Krzysiek Gorąco polecam (1) Życzę wszystkim aby spotkali się z namowa skorzystania z usług tak... Dariusz Wysocki Bardzo polecam (1) Bardzo polecam TJ Polecam (1) Doktor R. jest bardzo kontaktowa i profesjonalna. Polecam wszystkim tego... J. Jens stille - opinia (1) Pani Karina jest bardzo dobra dentysta Jens stille Rewelacja!!!!!!! (1) Jestem bardziej niż zadowolona:)świetne podejście do pacjenta ze strony P... Ala Najlepsza Doktor w Trójmieście! (1) Miałam wykonywany przez Panią Doktor zabieg, którego bardzo się bałam, byłam... Kasia Profesjonalny gabinet stomatologiczny (1) Korzystam z usług dental aesthetics i doktora Adama Wolniewicza od siedmiu... Hanna Szymońska niezadowolona - opinia (1) jestem średnio zadowolona z usług pani doktor, w sumie nawet mogę powiedzieć,... niezadowolona delikatna i profesjonalna dr Bobryk (1) bardzo polecam - korzystam od lat gelinde zdecydowanie nie polecam !!! (2) Podobno jeden niezadowolony klient potrafi wyrządzić więcej szkody niż jeden... romantyczka brak zastrzeżeń - polecam (1) Odpowiadały mi zarówno godziny pracy (umówiłem się telefonicznie po pracy pod... Marcin polecam (1) Bardzo polecam osobom dorosłym oraz osobom które mają dzieci. Długo szukałam... misia Stanowczo odradzam! (1) Stanowczo nie polecam tej placówki!!! Pani, która wykonywała zdjęcie rtg... Jagódka drodzy a niby mają kontrakt z NFZ!!! (1) za usunięcie zęba zapłaciłem 150zł!!!! A najbardziej nie rozumiem ich... MB zadowolony pacjent (1) Polecam ten gabinet Mariusz pięknie (1) jestem bardzo miło zaskoczona estetyką pomieszczeń,wyposażeniem gabinetu jak... Ola Andruczyk