nie polecam (1) Dobry gabinet i stomatolog to taki, na który w każdym momencie leczenia można... Anna Ortodonta dr.Zybko (1) Wg mnie dr.Zybko jest wysokiej klasy specjalistą ze znakomitym podejściem do... Toxynka Pełen profesjonalizm, super podejście do pacjenta! (1) Jestem pod wrażeniem! Doktor Tomek przełamał mój strach przed dentystą! Oby... molik
Podziękowanie dla doktora Mateusza (1) W imieniu mojej żony, pragnę podziękować za fachową pomoc panu ortodoncie.... Merkury28 gabinet godny polecenia (1) Obsługa i podejście do pacjenta super, zarówno do dorosłych jak i do dzieci.... nikaja Absolutnie godne polecenia (1) Profesjonalna obsługa, wysoka jakość, miła atmosfera. Ale najważniejsza jest... Paweł Rutkowski Nigdy więcej! (2) Ostatnio po raz pierwszy skorzystałem z usług gabinetu Eurodent na Przymorzu... zawiedziony Polecam w 100% A w szczególności tchórzom :-) (1) Pan dr za jednym znieczuleniem wyleczył mi siódemkę i wyrwał ósemkę. Jestem... M.S. bałem się, ale było super (1) bałem się, ale było super sterr Ania - opinia (1) Nic nowego nie dodam, potwierdzam wcześniejsze wpisy pozytywne. Jesteśmy... Ania NAJLEPSZA KLINIKA (1) Jestem zachwycona zarowno leczeniem jak i personelem. Medicodent uwazam za... Dorota Polecam! (1) Bardzo polecam, korzystałam z usług doktor Katarzyny Kasal, ale jestem pewna,... Kieł Zdecydowanie ! (1) Gabinet zapunktował już na samym wstępie, gdy umawiałam się telefonicznie.... Kieł :) Domi Dent (1) Pani Dominika to prawdziwy fachowiec. Jako osoba omijąca dentyste szerokim... Mateo Polecam (1) Super klinika, a najlepsza ze wszystkich jest dr Ania!!!!!!! Specjalne... Alicja Jerzman Polecam!! (1) Bardzo profesjonalnie, miło , bez bólu!! Ósemeczka Zdecydowanie polecam (1) Mialam wieczny problem z zebami z racji tego ze strasznie sie boje... Madga rewelacja (1) Bardzo dobry specjalista :) z rewelacyjnym podejściem do pacjenta ...nawet... Fryzjer Tego szukałem. (2) Długo zwlekałem z wizytą u stomatologa ale coraz częstszy ból zęba... Zdzisław Gorąco polecam (1) Pani Dominika jest świetnym fachowcem. Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony... Paweł