Zdecydowanie polecam. (1) To już była 5 wizyta u Pana dr Jaromowskiego. Zdecydowanie polecam. Leczenie... M.S. Polecam (1) Gabinet na na wysokim poziomie. Miła atmosfera, profesjonalnie i szybko.... talibek Ika - opinia (1) Profesjonalna obsługa i, jak na moje niedoświadczone oko, świetny sprzęt.... Ika
Profesjonalizm (1) Do gabinetu poszłam jak zawsze mocno przestraszona. Już po pierwszej wizycie... Katarzyna Solidny dentysta. (2) Bardzo konkretny i solidny stomatolog. To co zrobiło na mnie ogromne... Paweł nie polecam (1) Co do pani obsługującej w rejestracji to również potwierdzam brak obycia i... S. Dr Kujawska jest prawdziwym PROFESJONALISTĄ. (1) Jak w temacie.Podejście do klienta pełne zrozumienia i zero ściemniania.Poza... Dominika W.- Gdynia Polecam Panią Doktor Wysocką! (1) Do doktor Wysockiej chodzę ok 4 lata. Przez ten okres zawsze mogłem liczyć na... Marcin K. zdecydowanie polecam (1) Wizyty u doktor to bezzstresowe leczenie. Po dość długiej nieobecności u... paczoska Polecam (1) Bardzo pozytywne i uprzejme podejście do pacjenta. Z wizyty u Pani dr. Gołoty... W.I. MISTRZ W SWOIM ZAWODZIE (1) U doktora Ziemlewskiego wyrywałam ósemkę... Panikowałam strasznie, od paru... MAGDA Drogo - nie polecam (1) Drogo, zostań stałym klientem a i tak jak przysługuje Ci zniżka i tak jej nie... Orin Raj na ziemi (1) Tak moi drodzy, to nie klinika ale raj :) Od dziecka boje sie... Joanna Gorąco polecam (1) Od początku założenia Kliniki jestem jej wierną pacjentką. Po wizytach byłam... Marta rwanie ósemki... (1) rzadko dziele sie opiniami na forum ale tez i ósemkę pierwszy raz w życiu... Marian Wyrywanie 8 (1) Muszę się podzielić opinią o tym zakładzie ponieważ ku mojemu zaskoczeniu... Bartek Warto (1) Ogólnie klinika na bardzo dużym poziomie, sprzęt porządny, wszystko ładnie i... Obserwator Profesjonalne leczenie i super podejście do Pacjenta-strzal w 10!!!! (1) Przyjazna atmosfera w poczekalni (uśmiechnięta pani, telefoniczne... anna Wszystko ok (1) miło, bezstresowo i szybko. Polecam wszystkim superAs POLECAM !! (1) Super klinika !!!!!!! Pozdrowienia i podziękowania dla Pani Agnieszki i... Agnieszka