Profesjonalizm (1) Do gabinetu poszłam jak zawsze mocno przestraszona. Już po pierwszej wizycie... Katarzyna Solidny dentysta. (2) Bardzo konkretny i solidny stomatolog. To co zrobiło na mnie ogromne... Paweł nie polecam (1) Co do pani obsługującej w rejestracji to również potwierdzam brak obycia i... S.
Dr Kujawska jest prawdziwym PROFESJONALISTĄ. (1) Jak w temacie.Podejście do klienta pełne zrozumienia i zero ściemniania.Poza... Dominika W.- Gdynia Polecam Panią Doktor Wysocką! (1) Do doktor Wysockiej chodzę ok 4 lata. Przez ten okres zawsze mogłem liczyć na... Marcin K. zdecydowanie polecam (1) Wizyty u doktor to bezzstresowe leczenie. Po dość długiej nieobecności u... paczoska Polecam (1) Bardzo pozytywne i uprzejme podejście do pacjenta. Z wizyty u Pani dr. Gołoty... W.I. MISTRZ W SWOIM ZAWODZIE (1) U doktora Ziemlewskiego wyrywałam ósemkę... Panikowałam strasznie, od paru... MAGDA Drogo - nie polecam (1) Drogo, zostań stałym klientem a i tak jak przysługuje Ci zniżka i tak jej nie... Orin Raj na ziemi (1) Tak moi drodzy, to nie klinika ale raj :) Od dziecka boje sie... Joanna Gorąco polecam (1) Od początku założenia Kliniki jestem jej wierną pacjentką. Po wizytach byłam... Marta rwanie ósemki... (1) rzadko dziele sie opiniami na forum ale tez i ósemkę pierwszy raz w życiu... Marian Wyrywanie 8 (1) Muszę się podzielić opinią o tym zakładzie ponieważ ku mojemu zaskoczeniu... Bartek Warto (1) Ogólnie klinika na bardzo dużym poziomie, sprzęt porządny, wszystko ładnie i... Obserwator Profesjonalne leczenie i super podejście do Pacjenta-strzal w 10!!!! (1) Przyjazna atmosfera w poczekalni (uśmiechnięta pani, telefoniczne... anna Wszystko ok (1) miło, bezstresowo i szybko. Polecam wszystkim superAs POLECAM !! (1) Super klinika !!!!!!! Pozdrowienia i podziękowania dla Pani Agnieszki i... Agnieszka perfekcjonizm w każdym calu !!! (1) dziwią mnie szczerze opinie ludzi,dziwią tym bardziej i zaskakują iż są... beata fachowa pomoc (1) bardzo boję się dentysty, a raczej urządzeń jakimi się posługują nawet przy... ladym rewelacja ! (1) W końcu znalazłam kogoś kto rozumie mój problem i pomaga mi.Fachowa i miła... pigi