Polecam! (1) Zrobiłam sobie botox i bruzdy wypełniaczem-bardzo jestem zadowolona.... Aneta Zdecydowanie POLECAM (1) Jestem pacjentem dr Anity Suskiej od kilkunastu lat, zanim jeszcze powstała... Kordian To wazne dla inntch PACJETOW PROSZE WCZESNIEJ UZGODNIC CENE,, ZERUJA NA NIEWIEDZY!!! (1) Nie rozumie jak mozna zmienic ceny wychodzac z gabinetu zapytalam ile zaplace... jp24
Doskonała obsługa (1) Miła pani doktor,wspaniałe podejscie do pacjenta,leczenie w 100% godnwe... puma zdecydowanie polecam (1) Jestem pacjentem leczonym kompleksowo przez kilka lat. Jako jedyny stomatolog... Irek Rewelacja (1) Indywidualne traktowanie pacjenta-wiadomo za co się płaci a nie ciągłe... Robert mamaitata - opinia (1) pani dr Ewa Piosik ma super podejście do dziecka i wspaniałe sposoby radzenia... mamaitata Polecam klinikę dr Madalińskiej. (1) Dzięki umiejętnościom dr Madalińskiej mam nowe dziąsło tam gdzie go nie było... Pacjentka K.F. najlepszy ortodonta w Gdańsku.. (2) Zachęcam do wizyty w Curodentalu u dr Żak. Jest to bardzo miła, sympatyczna... Kruuszynkaaa zdecydowanie polecam!!! (2) Do dentysty poprostu nie chodziłam bo panicznie się bałam, zawsze mnie... Autor3 Agnieszka - opinia (1) Dokładna,cierpliwa i bardzo delikatna doktor.Szczerze polecam:) Agnieszka Świetny Chirurg (1) DR krupski usuwał mi dwie zatrzymane ósemki,których usunięcia nie chciało się... Krzysztof Bardzo polecam (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa,delikatne indywidualne podejście do... Rysiek Nie polecam (1) Jestem niezadowolona z tego że na umówioną na czas ( i płatną!!!) wizytę do... Jxxx_a Duże opóżnienia (1) Wszystko ok, fajnie to wygląda, ale te OPÓŻNIENINA masakra, nie licz że... pacjent Super !! (1) Zawsze balam się dentysty.Od czasu jak trafiłam do dr Schreiber jest to dla... Beata Pozytywne zaskoczenie! (1) Poszłam do Pani Doktor po przeczytaniu pozytywnych opinii. Zostałam... Katarzyna srednio (1) Pani, która jest na recepcji raczej myśli, że ludzie (bądź, co bądź -... Klient strach ma wielkie oczy:) (1) witam, jestem bardzo mile zaskoczona po prostu w siódmy niebie mój strach... ola jak dla mnie perfekcja i elegancja:)) (1) POLECAM kazdemu autor