Polecam (1) Jestem szczerze zaskoczona,to była moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i... Jola kosztowna ale jakże komfortowa (1) wlaśnie wróciłam od dentysty gdzie nabyłam dolną protezę z implantami.... Ewelina K. naciąganie na kolejne zabiegi, wykonychanie pracy byle jak, odmowa przyjęcia reklamacji (1) Pani Doktor jest bardzo miła i sprawia wrażenie dobrego specjalisty, jednak... Pacjentka
Bardzo Zadowolona Pacjentka! (1) Polecam i to bardzo! Profesjonalna obsługa stomatologów jak i asysty. ania k tak, (1) ta urocza młoda pani doktor czyni cuda... zgrabne rączki uratowały mój... SS Dr Katarzyna Emerich (2) Moje dziecko kilka razy miało już leczone mleczaki u dr. Emerich. Rewelacyjne... Sylwia K.NOWAK - opinia (1) milo i profesjonalnie polecam K.NOWAK Co kto lubi (2) JAk dla mnie rewelka . Profesjonalne podejście do pacjenta. Możliwość... Łuki To jest to (1) Skorzystałem z usług tego gabinetu za namowa mojej dentystki, która bardzo... lord wader Profesjonalizm i obsluga na najwyzszym poziomie (1) Dopiero po wizycie w CEOC przekonalam sie, ze spotkanie ze stomatologiem nie... Anna Jedyne Rozwiązanie!!! (1) Półtora roku temu na pierwszej wizycie, Pani Doktor zaproponowała plan... Jarek miło i sympatycznie :) (2) nadzwyczajna staranność :) marek Polecam! (1) Szczególnie polecam panią Katarzynę Rutkowską - chirurg stomatolog. Chwila i... Pacjentka szybko i profesjonalnie (1) Ten gabinet polecił mi mój stomatolog i zdecydowanie miał rację. Szybko,... Mariusz rodzinka A - opinia (1) LECZENIE ! POEJŚCIE! - SUPER POLECAM dr.MARTE SYKUT MOJE DZIECI JĄ UWIELBIAJĄ... rodzinka A Ostrzegam wszystkich przed korzystaniem z ich uslug - brak kompetencji i nieuczciwość (1) Wysokie ceny, brak kompetencji, nieuczciwośc i cwaniactwo. Stanislaw SUPER!! (1) Zdecydowanie polecam gabinet dr Wilskiej. Pani doktor rewelacyjnie usuwa... Jolanta Polecam ! (1) Gorąco polecam.Mimo ,że trafiłem kompletnie przypadkiem to jestem bardzo... Raf Zdecydowanie polecam. (1) To już była 5 wizyta u Pana dr Jaromowskiego. Zdecydowanie polecam. Leczenie... M.S. Polecam (1) Gabinet na na wysokim poziomie. Miła atmosfera, profesjonalnie i szybko.... talibek