Pierwsza wizyta (1) Trafiłam do dr Jarząbka z rekomendacji innego stomatologa na leczenie... Anna Wojda-Kuśmierczyk koniec zmarszczek!!! (2) Polecam wszystkim - szczególnie kobietom, które nie zapomniały co to młodość:) Milena Super (1) Pani dr Wilska jak dla mnie jest najlepszym Stomatologiem, spokojna,... Anna
Zdecydowanie polecam (1) Miła i fachowa obsługa. Pełen profesjonalizm. Sam zabieg sprawnie i bezboleśnie York dr Pyc (1) Polecam dr Pyc. Widać, ze to lekarz z powołania. Dokładnie informuje co było... Piotr Polecam (1) Jestem wieloletnią pacjentką Pana Krzyśka,od dwóch lat korzysta z Jego usług... Paula Super gabinet, obsługa i efekty zabiegu! (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor bardzo konkretna i solidna,... Alicja Polecam każdemu !!!! (2) Zrobiłam serie zabiegów na twarz i jestem bardzo zadowolona. Przemiła... Kamila kłopotliwy ząb (1) miałam problem z zębem który już raz był leczony kanałowo. Doktor Monika... Cari polecam strachliwym :) (1) Naprawdę profesjonalni lekarze tam pracują. Musiałam zrobić po kilku latach... A Piękne licówki i koronki - dr Wolniewicz (1) Witam forumowiczów, dla wszystkich zainteresowanych pięknym uśmiechem, bardzo... Marion Dr Ilona Wolniewicz - Polecam (1) Polecam Panią Doktor Ilonę Wolniewicz. Leczę się u niej już od paru ładnych... Maria Zdecydowanie polecam (1) Polecam ten gabinet. Korzystałem kilka razy i za każdym razem wychodzę... M. PROFESJONALIZM W KAŻDYM ZNACZENIU (1) Zdecydowanie polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście, troska o dobro... maya Implantacja (1) zdecydowanie polecam ten gabinet gdyz tydzien temu mialem implantacje dwoch... Bartek Pozbycie się kamienia. (1) Za namową, podczas badania kontrolnego ,zdobyłem się na tzw.zabieg higieny... on gauri12 - opinia (1) chodzę do dr Kuskowskiej i jestem bardzo zadowolona - jest bardzo dokładna,... gauri12 Jak najbardziej godny polecenia gabinet (1) Wizyta w takim gabinecie to już nie taki straszny stres. P O L E C A M kornik Zadwowolona na MAXA :D - opinia (1) Ja polecam (jeżeli można polecić w ogóle stomatologa, bo wg mnie generalnie... Zadwowolona na MAXA :D Polecam (1) Pani Marta jest super.rewelacyjne podejście do dzieci. classic