Polecam dr Krystian Krupski (1) W 100% polecam Pana dr Krystiana Krupskiego!! Wyrywał mi korzeń, strasznie... pawel rewelacja (2) do centrum trafiłam z polecenia mojej siostry, zawsze bałam się dentysty, a... lol DOMI- DENT NAJLEPSZEE!! (1) w 100% polecam p. Dominikę, to profesjonalistka z zapałem do pracy. gdy... Kasia
PROFESJONALIZ (1) Super profesjonalna placówka!! Polecam, jestem bardzo zadowolona z zakresu... Justyna Stomatolog godny polecenia (1) Z bolącym zębem bez problemu umówiłam się na wizytę i to na następny dzień!... Ania brzydula - opinia (1) fachowa obsługa, sympatyczna atmosfera, bezstresowe wizyty, kompleksowość... brzydula Chimeryczny dr P. (3) Stanowczo nie polecam tego \"lekarza\". Nie potrafi pomóc pacjentowi.Jeżeli... pacjentka leczenie (1) dziwne,ale wyleciały mi wszystkie plomby,a nawet 1 ROK nie minął klaudia niezadowolona!!!!! (2) pięć miesiecy temu leczylam tu zęby. Po pieciu miesiacach zab leczony w tym... renia Sprostowanie (1) Gabinety Stomatologiczne Ideal-Dent nie współpracują z Panią doktor Renatą... biuro@ideal-dent.pl Pani Doktor Anna Urabaniak (1) Pacjentką Pani Doktor zostałam 2 lata temu. Moją dość skomplikowaną wadą... Anna B mak - opinia (1) zawsze balem sie dentysty,ale odkad trafilem do waszej kliniki strach minal.... mak Polecam (1) Czy jesteś sobie w stanie wyobrazić, że osoba która panicznie bala się wizyty... mae Naciągacze (1) Na prośbę o wyleczeniu ósemki zrobiono mi siódemkę i zaczęto robić kanałowo... Dobry Duszek Nikt nie lubi jak mu w zębach dłubią... (1) ... ale mus to mus jeśli chce się te zęby mieć ;] Było zabawnie bo troskliwa... Jasiek NAJLEPSZY DENTYSTA W ŻYCIU NA JAKIEGO TRAFILAM!!! (1) WITAM:)W ŻYCIU TROSZKE Z ZĄBKAMI PRZESZŁAM,PONIEWAŻ SĄ SŁABE Z NATURY.MOŻECIE... SYLWIA POLECAM. (1) Nie spotkałam w życiu lepszej opieki medycznej. Głównym celem jest leczenie,... Rodzinka.K.S.W.L. była pacjentka - opinia (1) Byłam pacjentem jednej z pracujących tam dentystek i pomimo zadowolenia z... była pacjentka POPROSTU SUPER...POLECAM GORĄCO (2) Bylem tam tylko dwa razy leczylem jedynke,bardzo milo mnie tam... nowy pacjent Świetny specjalista (1) Fantastyczny specjalista, przemiły człowiek. Lepszego w Trójmieście nie... Bolec