Po prostu REWELACJA ! (1) Gorąco polecam ten gabinet a w szczególności dr Jowitę. Jedyny stomatolog do... Tomasz K Polecam gorąco!!! (1) Szybko, solidnie, na czas. Reklamacje uznawane są bezproblemowo. Techniczka... Kamila Julita .Z - opinia (1) Wczoraj w tej klinice usuwano mi nieszczęsną 8 . Spodziewałam się bólu i... Julita .Z
Nie ma bardziej przyjaznych dentystów w Trójmieście (1) Mój syn ma 6 lat . Od dwóch lat zaawansowana próchnicę .Zaawansowaną bo żaden... Tata Polecam!!!! profesjonalnie, bez bólu! :) (1) Witam, Pierwszy raz w życiu przeszłam przez leczenie kanałowe 2 zębów bez... WERONIKA POLECAM (1) Opieka medyczna super.Głównym celem jest dokładne leczenie, a nie zarabianie... Dag G. Bezapelacyjnie, rewelacyjnie! (1) Polecam ten przytulny gabinet - panie dentyski są bardzo miłe a szczególnie... Andrzej Gorąco polecam! (1) Bardzo sympatyczni i rzeczowi lekarze. Gorąco polecam. Andrzej 3 x POLECAM (1) Już od dawna leczę się u dr.Jowity Żebrowskiej-Zakrzewskiej i jestem bardzo... Darek nowoczesny gabinet i bardzo rzetelny dentysta (1) Jestem pod ogromnym wrazeniem profesjonalizmu doktora Markiewicza. Uwazam ze... Krzysztof P. Gorąco polecam DentiCo (1) Moja przygoda z DentiCo rozpoczęła się około pięć lat temu (poprzednia nazwa... Darek Z. Naprawa nieudolna ,nieprofesjonalna (1) Nie polecam korzystania usług z tej firmy.Po naprawie protezki za 200... PIOTR Wieloletnia, pozytywna współpraca na płaszczyźnie: pacjent - stomatolog. (1) Podczas pierwszej mojej wizyty u dr Jowity Zakrzewskiej która miała miejsce w... Małgorzata J. Gorąco polecam doktora Leszka Stróżyka!!! (1) Od jakiegoś czasu leczę ząbki u Pana Doktora Leszka Stróżyka i jestem... Agata Wybielanie Zębów (1) Tydzień temu skorzystałam z promocji na wybielanie zębów. Jestem zadowolona z... Izabela polecam (1) mila atmosfera pani doktor bardzo dobry lekarz wszystie zęby mam perfekcyjnie... kamila Zdecydowanie polecam (1) Zbliżał się okres kontroli moich zębów a mój obecny stomatolog nie odbierał... Ewelina Polecam!!! (1) Pani dr Jolanta Kulczyńska wspaniała osoba, świetna specjalistka. Pani doktor... Krystyna N. Miło ,profesjonalnie delikatnie (1) To jedyny gabinet w którym zadawane są mi pytania i udzielane rzczowe... m.k dr Wolniewicz to najlepszy dentysta u jakiego się leczyłam (1) Od kilku już lat leczę zęby w gabinecie dr Wol niewicza w Dental Aesthetics i... Barbara Jezierska