nikt nie odbiera telefonu (1) mam kupon z grupera, chcialam sie umowic ale od dwoch dni nie moge sie... Wanda Michał - opinia (1) Najlepszy gabinet dentystyczny w jakim byłem. Pełen profesjonalizm - zarówno... Michał Polecam (1) Już od prawie roku jestem pacjentką medicodentu i jestem zachwycona. PEŁEN... Ania
REWELACJA (1) Pani Dominika to świetna babeczka, fachowiec pełną gębą! Pani asystentka... Dorota Bardzo pozytywnie (1) Trafiłem do gabinetu z bardzo dużym bólem zęba. Doktor Zarański serio... Romuald Józefowicz DROGO !! (4) Terminy wizyt dogodne, wyposażenie dobre,podejście do pacjenta też.... Danka stanowczo polecam (1) Stanowczo polecamy gabinet stomatologiczny Percuro za profesjonalne... Alicja zofia farrell - opinia (1) Bardzo dobre centrum stomatologiczne, profesjonalna i rzetelna obsluga... zofia farrell Wspaniała i fachowa obsługa (1) Dzieki dr Jowicie doleczyłem moje zęby źle zrobione przez poprzednich... Leszek Pieśniak PROFESJONALIZM, DOKŁADNOŚĆ, OGROMNA WIEDZA I MIŁA, SYMPATYCZNA OBSŁUGA (1) Wrażenie pierwsza klasa - już od wejścia przesympatyczne Panie w rejestracji... Sylwia Dentysta - brr.. kto to lubi? (1) A jednak w gabinecie DentiCo, który dba o moje zęby już od wielu lat można... Maciej Dobruchowski Stomatolodzy z powołania :) (1) Nie byłam u stomatologa bardzo długi czas, bałam się bo miałam złe... Wioleta F. Gabinet godny polecenia- dla wszystkich zestresowanych pacjentów i nie tylko ;) (1) Do gabinetu Dentico, a dokładniej do dr Leszka Stróżyka trafiłam z polecenia... Natka Gorąco polecam (1) O Bogowie, Boginie, co za gabinet stomatologiczny! Dzięki doktor Jowicie... Dariusz Stankiewicz polecam (1) zabieg wykonany szybko i bezstresowo. chociaż nie należał do gatunku miłych... Milosz bezbolesne leczenie kanałowe (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wyposażenia gabinetu dr. Marka Markiewicza!... flo fantastyczny gabinet (1) Musze przyznac, ze oprocz profesjonalizmu i aparycji :) dentystki bylem... Jaroslaw Profesjonalizm i serdeczność (1) Jestem pacjętką dr Niemkiewicz już ponad 2 lata.Cieszę się że poznałam Panią... Danka W. Polecam (1) Z usług dr Jowity Żebrowskiej-Zakrzewskiej korzystam od 2006r. - najpierw... Grzesiek polecam dla dzieci (1) Cała nasza rodzina leczy się w gabinecie Dentico. Jesteśmy bardzo zadowoleni... mamuśka